REUTERS
VELIKA GLUPOST

VIDEO: NAJSKUPLJE BAYERNOVO POJAČANJE U POVIJESTI U SAMO JE TRI MINUTE SRUŠILO NJIHOVE SNOVE Pogledajte zašto su navijači Bavaraca ostali u nevjerici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2017. 01:19

Bayern München je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka poražen na svom terenu od Real Madrida 2:1, no rezultat je mogao biti i puno drugačiji da nije bilo nesmotrenosti Javija Martineza.

Bio je 28-godišnji Španjolac solidan u obrani veći dio utakmice, no onda je u razdoblju od 58. do 61. minute napravio dva prekršaja na Cristianu Ronaldu, dobio dva žuta kartona i ostavio svoju momčad na cjedilu.

Bilo je to kod rezultata 1:1, a do kraja utakmice Ronaldo je uspio zabiti još jedan i donijeti Realu veliku prednost uoči uzvrata na njegovom stadionu i pred njegovim navijačima.


Javi Martinez RED CARD vs Real Madrid HD 12-04... by billiemccarroll

Javi Martinez je inače najskuplje pojačanje Bayerna u klupskoj povijesti. Stigao je u ljeto 2012. godine iz Athletica za 40 milijuna eura. To je ukupno treći najskuplji transfer Bundeslige ikad. Ispred su samo prelazak Firmina iz Hoffenheima u Liverpool u ljeto 2015. godine za milijun više te daleko iznad svih prelazak Kevina de Bruynea u isto to vrijeme za nevjerojatna 74 milijuna eura iz Wolfsburga u Manchester City.

Linker
02. svibanj 2024 15:11