SN/Mateo Sučić
I NEBO POZDRAVLJA ŠAMPIONE

VIDEO: OVAKO NEŠTO U RIJECI NIKAD NIJE VIĐENO Pogledajte spektakularnu snimku proključalog grada! Tri kilometra čuvene šetnice doslovno je gorjelo

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 12. svibanj 2017. 23:56

Prekrasne slike stižu iz Rijeke večer uoči velikog okršaja s Hajdukom na Rujevici. Borba za naslov prvaka Hrvatske dostiže vrhunac dok Matjaž Kek i društvo četiri kola prije kraja prvenstva pokušavaju sačuvati pet bodova prednosti pred Dinamom, a navijači su im u petak navečer pomogli na najljepši mogući način.

Tisuće Riječana i pripadnika Armade su večer prije utakmice obilježili 30. rođendan riječke navijačke skupine spektakularnom bakljadom. Zapravo, tako nešto u Rijeci nikada prije nije viđeno.

Gotovo 2000 navijača rasporedilo se po tri kilometra dugačkoj šetnici Molo Longu, a upaljeno je 1987 baklji i ispaljeno 87 signalnih raketa. Navijači su uz vizualnu spremili i zvučnu kulisu pa je na Gatu Karoline Riječke održan poseban koncert.

Scene bakljade na noćnom nebu iznad Rijeke izgledaju zaista spektakularno...

Susret Rijeke i Hajduka u 33. kolu na rasporedu je u subotu u 17. sati, a domaći navijaći najavljuju novi spektakl na Rujevici.

SN/Mateo Sučić

"U subotu nastavljamo slavlje rođendanskom koreografijom, najvećom u povijesti grupe! Pridržavajte se uputa, ne zbog višemjesečnog truda nas koji smo je radili NEGO U ČAST 30 GODINA POVIJESTI NAŠE GRUPE! Krenite na tribinu ranije nego inače, sudjelujte u koreografiji sve tri minute, slušajte upute navijača u markerima i vođe navijanja, dižite koreografiju u trenutku kad vam se kaže!

TRI MINUTE DISCIPLINE ZA DEMONSTRACIJU MOĆI NAŠE TRIBINE!

ARMADA", stoji u najavi Armade, kojoj u subotu stižu 'stari prijatelj' - splitska Torcida.

Linker
09. svibanj 2024 19:11