REUTERS
NIJE IM JASNO

VIDEO: SADA JE I SLUŽBENO Barcelona dovela igrača za 40 milijuna eura i razbjesnila navijače! Odštetna klauzula izazvala nevjericu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2017. 16:17

Barcelona je potvrdila transfer bivšeg veznjaka Tottenhama Paulinha, koji bi već u četvrtak trebao odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor vrijedan 40 milijuna eura!

29-godišnji Brazilac stiže na Camp Nou iz kineskog Guangzhou Evergrandea, a objava kluba razbjesnila je navijače katalonskog kluba.

Danima već navijači Barcelone pokušavaju stopirati dovođenje igrača koji nije ostavio dublji trag u Tottenhamu i u Kini, i po renomeu nije na razini nogometnog diva, ali posao je realiziran, a Barca je već objavila i odštetnu klauzulu za Paulinha od čak - 120 milijuna eura.

Izazvalo je to bijes navijača koji su kao 'zamjenu' za Neymara nakon rekordnog transfera (222 milijuna eura) ipak očekivali malo zvučnije ime od 29-godišnjeg brazilskog veznjaka.

"Navijači Barcelone su priželjkivali Dybalu i Coutinha, a dobili Paulinha!", "Upravnom odboru kluba šaljem svu svoju mržnju", neki su od komentara razočaranih navijača na društvenim mrežama.

Upisao 41 nastup za brazilsku reprezentaciju

Brazilski veznjak dolazi kao zamjena za Neymara JR., a u Barceloni će imati drugu priliku ostaviti dublji trag u Europi, gdje je igrao po jednu sezonu u Vilniusu i Lodzu te dvije godine (2013 - 2015.) proveo u Tottenhamu u koji je stigao iz Corinthiansa.

U dvije sezone igranja u Premier ligi Paulinho je sakupio 45 nastupa u kojima je šest puta bio strijelac, dok je u dvije sezone igranja u elitnoj kineskoj ligi postigao 17 pogodaka u 63 utakmice. U svim natjecanjima je za Guangzhou Evergrande postigao 25 golova u 95 nastupa, što mu je pomoglo da ponovno izbori svoje mjesto u brazilskoj reprezentaciji za koju je odigrao 41 utakmicu i devet puta bio strijelac..

Linker
07. svibanj 2024 17:12