Foto: Paun Paunovic / CROPIX
IPAK SVI PUTUJU OSIM GRBIĆA

ZADNJE VIJESTI IZ BIJELE SVLAČIONICE UOČI OKRŠAJA S EVERTONOM NISU BAJNE Trener Hajduka potvrdio: 'Borja Lopez nije spreman, Erceg i Tudor su upitni'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 15. kolovoz 2017. 17:30

Atmosfera je vrlo dobra, pogotovo jer smo nakon utakmice sa Slavenom imali vremena pripremiti se za Everton. Svi smo uzbuđeni", rekao je Hajdukov trener Joan Carrillo pred polazak u Liverpool na prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige protiv Evertona (četvrtak, 21.05), piše Slobodna Dalmacija.

Putuju li Erceg i Lopez?

"Lopez putuje, ali još nije posve spreman. Erceg i Tudor u zadnjoj su fazi oporavka, danas prvi put treniraju s momčadi. Putuju svi osim Grbića koji ostaje doma raditi po posebnom programu."

Kako ćete se postaviti?

"Znamo da imamo potencijal i učinit ćemo sve da izađemo na teren i pružimo dobru partiju. Analizirat ćemo njihove mane i vrline."

Kako zaustaviti Rooneyja?

"On je njihov jako važan igrač, ali pripremamo se za Everton kao za momčad, a ne za nekog individualca posebno. Nije Rooney jedini opasan igrač."

Je li ovo najveća utakmica u vašoj karijeri?

"Nije. Imao sam i važnijih. Vjerujem da ćemo u budućnosti imati i još važnijih. Dok sam bio u Espanyolu, dobili smo Liverpool 4:0."

Očekuje vas pun stadion u Liverpoolu, ali koliko je dobro što je u Splitu uzvrat?

"Često gledam utakmice Premier lige i znam da je atmosfera dobra, no tko god dođe na Poljud vidjet će sjajnu predstavu naših navijača – zaključio je Carrillo."

Linker
27. travanj 2024 22:29