Reuters / Giorgio Perottino / REUTERS
TRANSFER U INOZEMSTVO

NOVI SLUŽBENI ODLAZAK IZ DINAMA OVOG LJETA Bivši reprezentativac oduševljen budućom postajom: 'Predsjednik me zvao često, a uvjeti su - sjajni!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. srpanj 2017. 10:26

Dinamov stoper Gordon Schildenlfeld sljedeće dvije godine provest će na Cipru, sljedeći tjedan potpisuje ugovor s Anarhosis Fanagusta!

Šifo nam se javio i kazao nešto o svom transferu:

- Anorthosis me je želio dovesti, predsjednik kluba me zvao često, radi se o odličnom klubu, uvjeti su mi sjajni, tako da sam odlučio otići na Cipar. Odlazim u srijedu, kada ću napraviti liječnički pregled, a nakon toga priključit ću se momčadi, i vjerujem, nastaviti uspješnu karijeru.

Priča nam da s Dinamom nije bilo nikakvih problema, da se s maksimirskim klubom sve dogovorio. Nije želio o detaljima, ali je posebno apostrofirao da je sve bilo super i vrlo korektno. Tako, eto, Dinamo je napravio još jedan odlazni transfer, bivši reprezentativac je napustio plavu svlačionicu.

Još donedavno grčki su mediji kalkulirali s njegovim povratkom u Atenu, u Panathinaikos, no Schildenfeldova budućnost ipak je povezana s Ciprom.

Inače, bilo je jučer svečano u Sloveniji, Domagoj Antolić napunio je 27 godina. Uvijek je veselo kad je nekom rođendan u Dinamovoj delegaciji, dan ranije slavila je zaposlenica PR službe Iva Cigrovskij, sad je došao red na kapetana. Suigrači zapjevaju, reže se torta...

A Ivajlo Petev čestitao je Antoliću rođendan na centru igrališta prije početka treninga. Ništa posebno, jednostavno, trener prije svakog treninga okupi igrače u krug oko centra, kaže im što od njih očekuje i kako su dosad trenirali. Ovoga puta govor je počeo sa stiskom ruke Domagoju Antoliću i iskrenim čestitkama za rođendan.

Linker
30. travanj 2024 15:44