Getty Images
PORAZ I OZLJEDA

ODLIČNA VIJEST ZA DINAMO Lyon protiv hrvatskog prvaka bez najboljeg igrača na otvaranju Lige prvaka!

Piše: HinaObjavljeno: 10. rujan 2016. 23:52

Francuski nogometni doprvak Lyon u susretu 1. kola skupine H Lige prvaka protiv hrvatskog prvaka Dinama u srijedu na svom terenu neće moći računati na svog prvog napadača Alexandrea Lacazettea koji se ozlijedio u subotnjem prvenstvenom dvoboju, domaćem 1-3 porazu od Bordeauxa.

Trener Lyona Bruno Genesio nije želio govoriti o prirodi Lacazetteove ozljede, ali sumnja se da je u pitanju mišić.

"Potrebno je obaviti pretrage nakon kojih ćemo znati koliko dugo će morati izbivati", rekao je Genesio.

Lacazette nije trenirao punim intenzitetom posljednja dva tjedna zbog ozljede lijevog koljena zbog koje je izostao i s reprezentativne akcije tijekom koje je Francuska u prijateljskoj utakmici kao gost svladala Italiju sa 3-1, da bi potom kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. otvorila gostujućim remijem 0-0 kod Bjelorusije.

----------------------------------------------------------------

Monaco protutnjao Lilleom i zasjeo na vrh

Nogometaši Monaca s 4-1 slavili su na gostovanju kod Lillea u utakmici 4. kola francuskog prvenstva i sa 10 bodova zasjeli na vrh ljestvice ispred Bordeauxa koji je s 3-1 slavio u Lyonu.

Pogotke za momčad iz Kneževine postigli su Sidibe (2) i Traore (17) u prvom poluvremenu te Fabinho (47) i Glik (71) u nastavku. Utješni pogodak za Lille u 90. minuti postigao je Palmieri. Na vratima Monaca nije bilo hrvatskog reprezentativca Danijela Subašića koji se još uvijek oporavlja od ozljede mišića, zbog koje nije mogao braniti ni za Hrvatsku u kvalifikacijskom dvoboju protiv Turske u Zagrebu.

Angers je s 3-1 pobijedio Dijon i došao do prvih bodova, ali bez udjela hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića. Jedina momčad koja koja je još uvijek bez bodova nakon četiri kola je Lorient koji je pred svojim navijačima poražen od Nancyja s 2-0. Nancy je, poput Angersa, došao do prvih bodova, ali i ostao na predzadnjem mjestu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Monaco je vodeći s 10 bodova, ispred Bordeauxa s 9 i Guingampa s 8. PSG i Nica imaju po 7 bodova, ali momčad s Azurne obale je u nedjelju domaćin Marseilleu u posljednjem dvoboju 4. kola.

Linker
19. svibanj 2024 06:11