Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
ZDRAVLJE JE NA PRVOM MJESTU

OLIMPIJSKA POBJEDNICA NA HANŽEKU SAMO KAO GLEDATELJICA 'Bez brige, vratit ću se još puno puta'

Piše: Kristina LeovacObjavljeno: 06. rujan 2016. 21:57

Nije joj lako palo danas doći na stadion Mladosti. Ne u ulozi u kojoj je došla. Ulozi navijačice. Olimpijska pobjednica u bacanju koplja, Sara Kolak, silno je željela biti dio atletskog spektakla u Zagrebu, no u posljednji tren morala je otkazati nastup. Rame je reklo "stop" u subotu na IAAF World Challengeu u Berlinu. A trener Andrej Hajnšek odmah upalio sve alarme.

- Rame je dobro. Nije strašno kako smo se pribojavali. Obavila sam ultrazvuk. Ovo što je prije operirano, super izgleda. I to je jako bitno. Boli me jedan drugi dio - otkrila je Sara jučer.

- Razlog te boli je što je rame jednostavno iscrpljeno. Bilo je puno super hitaca ove godine i rame je zatražilo odmor. Na žalost, zatražilo je prije Hanžeka i zbog toga mi je užasno žao. Ali, super je biti na Hanžeku čak i kao navijač - vesela je bila Sara koja je u Zagreb došla s obitelji i trenerom Hajnšekom.

Iako nije mogla nastupiti, na tribinama je bilo i niz njezinih Ludbrežana. Ovaj put nisu mogli uživati u Sarinim hicima, ali, bez brige, vratit će se Sara u Zagreb već dogodine. U to smo sigurni.

- Nadam se da će mi svi oprostiti, ali nisam smjela ovdje bacati. Jednostavno ne smijem riskirati. Ne želim da mi se ponovi 2014. godina kada sam morala na operaciju. Ali, evo me, tu sam, uživam u ovom spektaklu kao da bacam. Nisam htjela propustiti priliku pozdraviti ovu sjajnu publiku i sudjelovati na Hanžeku bar na ovaj način. Ali, bez brige, vratit ću se ja ovdje još puno puta. Pa, tek sam počela... Uvijek sam sanjala nastupiti na Hanžeku, ovaj put nije bilo sreće, ali sigurna sam da ću imati još puno prilika. Da je ispred mene još puno Hanžeka.

Zagreb, 060916. 
SRC Mladost na Savi.
Otvaranje atletskog mitinga 66. Memorijal Borisa Hanzekovica.
Na fotografiji: Sara Kolak i Sandra Perkovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX

Linker
04. svibanj 2024 14:26