Marc Márquez

 CORDON PRESS/DDP USA/PROFIMEDIA Cordon Press/Ddp Usa/Profimedia
NA HITNOM PREGLEDU

Posljedice stravičnog pada: Šesterostruki prvak ima ozbiljnih problema s vidom, stigle nove vijesti iz bolnice

Marquezovi problemi s diplopijom nastali su još nakon užasa iz 2011., tad je umalo završio karijeru
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 22. ožujak 2022. 13:11

Marc Marquez imao je spektakularno izlijetanje na nedjeljnom jutarnjem zagrijavanju uoči VN Indonezije. Zadobio je pregršt masnica, ali i potres mozga pa je Španjolac odlučio otići kući u Španjolsku, kako bi se pokušao oporaviti i pripremiti za VN Argentine, koja je na rasporedu dva tjedna kasnije. Nažalost, njegovo sudjelovanje na toj utrci moglo bi biti upitna zbog toga što ima velikih problema s vidom. Nakon pada nema baš čistu sliku ispred sebe, odnosno da ima dvostruku sliku.

>>> PAD MARQUEZA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Prema onome što je u utorak ujutro objavio njegov tim iz Honde, Marquez je bio prisiljen hitno otići u bolnicu Clínic de Barcelona u Španjolskoj zbog svojih poteškoća s vidom.

Pregled je potvrdio probleme s očima nastale uslijed pada, te mu je preporučeno mirovanje. Pregled je također potvrdio da nema drugih ozljeda. Inače, Marquezovi problemi s diplopijom nastali su još nakon užasnog pada na Moto2 2011. Taj je pad umalo okončano njegovu moto karijeru. No, na koncu je sve bilo u redu i Marc je zaboravio na taj problem sve do najnovijeg incidenta u Indoneziji. Vidjet ćemo što će donijeti sljedeći dani, ali realno je da će morati propustiti barem sljedeću utrku...

Linker
22. svibanj 2024 04:26