Adriana Lima i Alessandra Ambrosio
 Dimitrios Kambouris/Getty Images
MELEM ZA OČI

KAD ONE IZVJEŠTAVAJU, SVI GLEDAJU Supermodeli Vicoria's Secreta glavni aduti NBC-a za OI

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 21. srpanj 2016. 10:04

Američka TV mreža NBC objavila je da će supermodeli Victoria’s Secreta Alessandra Ambrosio i Adriana Lima biti dijelom njihova programa koji će se emitirati tijekom Olimpijskih igara. One neće biti samo lica za pokazivanje, već će raditi reportaže o Brazilu i donositi vlastite komentare o rodnoj zemlji.

Lima i Ambrosio će biti dijelom večernjeg programa koji će voditi Ryan Saecrest, a u njemu će se većinom redati sažeci i izjave iz prethodnog olimpijskog dana.

Jim Bell, izvršni producent NBC-a zadužen za olimpijski program, smatra da za vođenje Olimpijskih igara iz “rodnog kraja” ne postoje bolje osobe od Adriane i Alessandre.
- Adriana i Alessandra su odlični ambasadori za vođenje gledatelja kroz slavlja koja će se događati izvan borilišta, a uz to će se družiti s navijačama na stadionima i u dvoranama i izvan njih.

Poznata TV mreža objavila je da će tijekom Olimpijskih igara emitirati 6.755 sati programa, što će srušiti televizijski rekord kad su u pitanju OI. U sate programa ubrajaju se i streamovi svih događaja u živo na mobilnim platformama te internetu.

Linker
11. svibanj 2024 18:36