Harry Redknapp
 Ben Hoskins/Getty Images
NESRETNI SLUČAJ

'SVE JE BILO PUNO KRVI' Legendarni trener se vratio iz Hrvatske, pa vlastitu suprugu pregazio automobilom!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2016. 13:36

Supruga Harrya Redknappa prebačena je u bolnicu nakon što ju je legendarni engleski trener automobilom vukao po cesti i u jednom trenutku čak prešao preko noge.

Po povratku iz Hrvatske gdje je u Umagu održao jedno predavanje, Harry je nesretnu Sandru odlučio odvesti u shopping u Westbourne. Zaustavio je svoj Range Rover kako bi supruga izašla, ali kada je htio krenuti dalje, nije primjetio kako je njezin kaput ostao zaglavljen. Jedan od svjedoka ispričao je za tamošnje medije kako je žena vrištala od bolova i kako je na cesti bilo puno krvi nakon nesreće.

- Bilo je puno krvi na cesti, a Harry je bio izvan sebe. Bila je to čudna nesreća - govorio je jedan od svjedoka. Gospođa Redknapp odmah je prebačena u bolnicu gdje je i operirana, a britanski mediji govore kako se radi o ozbiljnim ozljedama.

Jedan od djelatnika dućana također je prepričao čitavi incident:

- Harry se htio pomaknuti automobil, ali nije vidio kako njegova žena još nije izašla iz njega, a potom je pala na zemlju. Po dolasku vozila hitne pomoći pomaknuo je svoj automobil kako bi ono moglo proći i zatim su se zajedno zaputili prema bonici. Svi su pričali o tome što se dogodilo. Prvo su svi mislili kako je Harry udario pješaka, ali onda smo shvatili da je riječ o njegovoj supruzi.

Izvori bliski obitelji govore kako je operacija protekla u najboljem redu i kako bi se nesretna Sandra trebala vrlo brzo oporaviti.

Podsjećamo, sličan slučaj, ali ipak puno blaži, imao je i proslavljeni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban kada je na svoju 20. godišnjicu braka suprugu Leonardu umjesto na romantičnu večeru odveo u Traumu u Draškovićevoj ulici. Veznjak Vatrenih i Milana također je svojoj boljoj polovici prešao automobilom preko noge i slomio joj gležanj, ali nakon rutinske operacije Leonarda se brzo oporavila.

Zvonimir Boban je u svojem Jeepu Grand Cherokee došao u zagrebačku Masarykovu ulicu gdje se zaustavio ispred obiteljske slastičarnice. Dok se unatrag pokušavao uključiti u promet, prednjim lijevim dijelom Jeepa prešao je preko noge Leonardi koja je u tom trenutku slučajno podmetnula nogu jer je dotrčala na kolnik do auta.

Zagreb 141011.
Hrvatsko narodno kazaliste, Trg M.Tita.
Svecana premijera dramske predstave Rat i mir 
L. N. Tolstoja u reziji Tomaza Pandura u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazalista u Zagrebu, Pandur Theaters -a i grada Maribora, europske prijestolnice kulture 2012. godine.
Na slici: Leonarda i Zvonimir Boban.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX *** Local Caption ***
Goran Mehkek / Hanza Media

Od naleta je poznata dizajnerica pala na tlo, a u pomoć joj je pritekao Zvonimir koji ju je posjeo u automobil i odvezao u obližnju Kliniku za traumatologiju. Leonarda se nakon rutinskog zahvata oporavila, a supružnici su tada objasnili doktorima kako je sve bio splet nesretnih okolnosti i trenutka nepažnje, kao i u slučaju 'Redknapp'.

Linker
02. svibanj 2024 03:39