Screenshot: Instagram
ŽIVOTNI BRODOLOM

ŠOKANTAN PAD ZVIJEZDE U USPONU Najljepša nogometašica svijeta osuđena na 15 godina zatvora!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2016. 12:49

Iz Kine stiže vijest o jednom od najvećih skandala u svijetu sporta i šoubiznisa ove godine. 23-godišnja kolumbijska nogometašica i manekenka, Juliana Lopez, osuđena je u Kini na 15 godina zatvora i novčanu kaznu od 20.000 yuana (2.700 eura) zbog dilanja kokaina.

Pobjednica kolumbijskog natjecanja za Miss, poznata TV-voditeljica i profesionalna nogometašica šokirala je svoje fanove još prije godinu dana, kada je na aerodromu u kineskom gradu Guangzhou zajedno sa svojim dečkom 'pala' s kokainom skrivenom u laptopu.

Kineski mediji navode kako je u plastičnoj vrećici skrivenoj u laptopu imala 610 grama bijelog praha za koji se pokazalo da je 49-postotni kokain.

Godinu dana kasnije osuđena je na 15 godina zatvora, što se u Kini s obzirom na ovakvu vrstu kaznenog djela smatra blažom kaznom, zapravo najmanjom mogućom. Naime, kada je uhićena, kineski mediji su pisali kako joj prijeti i smrtna kazna, 'ali je zbog priznanja krivnje i uzornog ponašanja izbjegla najgore'.

Una tarde de buen fútbol... L@s amoooo familiaaaaaa @divasdelfutboltv @eltemplodelfutbol

A photo posted by Juli López!! (@juli_lopezs) on

Po kineskom kaznenom zakonu, dileri droge mogu biti osuđeni najmanje na 15 godina zatvora, doživotni zatvor ili smrtnu kaznu.

Juliana je i prije životnog pada bila barem jednako poznata po skandalima kao i po nogomenom umijeću. Nakon što je postala Miss u Kolumbiji trebala je ići na natjecanje za najljepšu na svijetu, dobila je i svoj TV šou, ali je umjesto toga završila u pritvoru, te na kraju dobila i dugogodišnju kaznu.

Vamo' a darle un rato al jogo @eltemplodelfutbol

A photo posted by Juli López!! (@juli_lopezs) on

Toco comer paella mientras esperamos los que se van a dar duro

A photo posted by Juli López!! (@juli_lopezs) on

Linker
04. svibanj 2024 23:17