facebook
SADA JE UZOR MNOGIMA

TREBA SE SAMO POKRENUTI Bio je najgori, jedva se kretao, ostavila ga je dugogodišnja djevojka, a onda se zainatio i evo što je uspio u samo 10 mjeseci

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2017. 17:20

Portal Sport Bible donosi sjajnu motivacijsku priču o 33-godišnjem Englezu Miru Judtu koji je radio u skladištu i 'prežderavao' se najnezdravijom hranom koja se može zamisliti pa potpuno promijenio život i posvetio se sportu.

Jedva je držao svoj posao jer se mučio s obavljanjem najosnovnijih radnji, ostavila ga je i djevojka s kojom je bio šest godina, a onda rekao - dosta!

Krenuo je Judt s bodybuildingom, za nekih deset mjeseci izgubio je 40 kila i istesao tijelo kakvo bi poželjeli mnogi koji se bave tim sportom. Uz to, ovaj 33-godišnjak zaposlio se u kompaniji koja se bavi fitnesom, a uz sebe sada ima i djevojku koja se bavi manekenstvom.

"Kad sam bio mlađi nisam brinuo o tome što jedem i pijem. Trpao sam razni junk food u sebe i trusio Colu. Kada me ostavila djevojka bio sam toliko povrijeđen da sam u jednom trenutku odlučio prelomiti stvari. Želio sam si dokazati da mogu drugačije i počeo raditi na sebi. Odmah sam izbacio junk food i gazirana pića. Danas imam Victoriju uz sebe i ne mogu biti sretniji, a nadam se da moja bivša sada vidi što propušta, ako me negdje vidi", ispričao je Miro Judt.

Linker
28. travanj 2024 05:53