CROPIX
ORIGINALNO, NEMA ŠTO

U HRVATSKOJ SE RODILA IDEJA KAKVA JE DOSAD NEZABILJEŽENA U SVIJETU SPORTA Evo kako cijela dvorana u Zagrebu može do besplatnog pića!

Piše: Slavko KonopljakObjavljeno: 10. studeni 2016. 09:07

Jedan od glavnih sponzora malnogometaša Futsal Dinama Karlovačko pivo došao je na vrlo zanimljivo ideju koja je nezabilježena u svijetu sporta.

Naime, od ovoga kola (petak, 11. studenog) kada u dvorani Doma sportova II gostuje Osijek Kelme (20.00), za svaki pogodak iz kornera, ako pri dodavanju i udarcu lopta ne padne na zemlju, svi gledatelji s ulaznicom dobit će besplatno pivo. Ova je pivovara tako odlučilla dignuti ulog za igrače i navijače u ovoj vrlo atraktivnoj igri.

Runda za navijače u slučaju ovog efektnog zgoditka vrijedi na domaćim utakmicama Futsal Dinama u kupu i prvenstvu te mogućem doigravanju. Navijači će piće koje im "zavrte" igrači moći popiti uoči prve sljedeće službene utakmice kluba u kojoj je Futsal Dinamo domaćin uz predočenje ulaznice s utakmice na kojoj je postignut pogodak.

Kako mlađi navijači ne bi bili zakinuti, za njih su osigurani voda ili sok.

Dakle, bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će to utjecati na izvođenje kornera koji se sada s pravom može nazvati "karlovačko korner".

Linker
02. svibanj 2024 16:51