Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
SVI U TOP FORMI

HRVATSKI JUNACI IZ SJENE! ZBOG OVIH LJUDI DUVNJAK I DRUŠTVO ĆE SPREMNI DOČEKATI ŠPANJOLCE 'Svaki dan se borimo, ali uspijevamo sve odraditi...'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 23. siječanj 2017. 17:22

Liječnička služba reprezentacije na SP-u u Francuskoj predvođena dr. Tomislavom Kukinom dosad je odradila savršeni posao, jer su igrači u odličnom stanju, kao rijetko kada na velikim natjecanjima.

On i kolega mu Krešimir Rotim te fizioterapeuti Goran Krušelj, Tomica Mađerčić i Marin Bulić sanirali su sve ozljede do kojih je došlo tijekom natjecanja, kao i one koje su igrači kao Domagoj Duvnjak "dovukli" sa sobom na prvenstvo. Luka Stepančić napustio je šepajući teren nakon Egipta, Luka Šebetić opet je sredio isti onaj zub koji je s klubom polomio na utakmici s Veszprémom.

- Sve se sređuje u hodu, većih problema nema i Stepančić će biti spreman za utakmicu kao i svi ostali igrači. Cijelo se vrijeme borimo s uobičajenim problemima i preventivom. Viroze, prehlade, povišena temperatura, na tome radimo cijelo vrijeme da igrači budu fit u utakmici protiv Španjolske. Zasad uspijevamo sve to nekako odraditi kako treba - zaključio je dr. Kukin, koji je tijekom SP-a zbog različitih problema nesebično tretirao i nekoliko novinara.

Kao da su dio momčadi, iako je pretrpan poslom i brigom oko igrača.

Linker
06. svibanj 2024 02:35