Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
SPORNIH 90.000 EURA

NASTAVLJA SE DRAMA OKO SLOVENSKE LJEPOTICE Odvjetnik demantira priču, sponzori odbili pomoći, oglasio se i skijaški savez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2016. 00:09

Nastavlja se sapunica oko slovenske skijaške zvijezde Tine Maze koja je prije nekoliko dana tražila 90.000 eura od saveza kako bi nastupila u službenoj opremi na Zlatnoj lisici početkom sljedeće kalendarske godine, a o svemu pišu slovenski mediji.

Maze je izjavila kako će inače nastupiti u opremi svojih privatnih sponzora, a drama je tim veća što se radi o oproštajnoj utrci inače sjajne karijere.

Javio se odvjetnik slovenske skijašice Damijan Terpin koji demantira istinitost navoda iz proteklih dana.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

- Tina Maze nije svoj nastup na Zlatnoj lisici uvjetovala s 90 tisuća eura. SZS nije pokazao namjeru da se iskreno ispriča zbog negativne kampanje i članaka koji su objavljeni diljem Europe i SAD-a. SZS se igra s vlastitom sudbinom. Trenutačno nije planiran nikakav sastanak, ništa nije dogovoreno - kaže Damijan Terpin.

Oglasili su se i sponzori i rekli kako ne namjeravaju platiti ukupno 90.000 eura za oproštajni nastup, a slovenski skijaški savez poziva na mir.

- Moramo svi zajedno sjesti i pomiriti se. Uvjerena sam da su spremni sjesti i razgovarati', rekla je pravna zastupnica Saveza Barbara Kuner Čad.

Kranjska gora, 290116. 
Hotel Ramada i skijaska staza Kekec.
Predstavljanje Tine Maze kao promotorice i komentatorice Eurosporta. 
Na cjelodnevnom dogadjanju organiziran je i paralelni slalom s Tinom Maze.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Linker
13. svibanj 2024 16:22