USA Today Sports
NHL

NOĆ KADA SE SVE RIJEŠAVALO U PRODUŽECIMA Vancouver napravio rijetko viđeni preokret i slavio nakon velike drame

Piše: HinaObjavljeno: 17. listopad 2016. 13:13

Hokejaši Vancouver Canucksa su priredili pravu dramu na utakmici protiv Carolina Hurricanes nadoknadivši zaostatak od tri gola i na kraju u produžetku slavili sa 4-3. Pobjedu u produžetku su upisali i New York Islanders svladavši sa 3-2 Anaheim Ducks, dok su Buffalo Sabres bili uvjerljivi sa 6-2 protiv Edmonton Oilersa.

Vancouver je u drugoj trećini već gubio sa 0-3, nakon što su pogotke za Carolinu postigli Victor Rask, Teuvo Teravainen i Justin Faulk. U drugoj trećini za Canuckse najprije zabija Bo Horvat, a onda u zadnjoj Markus Granlund i Ben Hutton koji odvodi utakmicu u produžetak. Junak večeri je bio Brandon Sutter koji je zabio pobjednički gol 32 sekunde nakon početka produžetka.

New York Islanders su također slavili u produžetku. Pobjednički gol je zabio Josh Bailey. Islanders su poveli protiv Anaheima pogotkom Brocka Nelsona, a John Tavares je povećao prednost na 2-0. Anaheim Ducks tada počinju stizati suparnika, najprije je mrežu Islandersa zatresao Cam Fawler, a onda Ryan Getzlaf.

Buffalo Sabres su bili uvjerljivi protiv Edmonton Oilersa koje su svladali sa 6-2. Po dva gola za Buffalo su zabili Ryan O'Reilly i Brian Gionta te po jedan Kyle Okposo i Matt Moulson. Strijelci za Edmonton su bili Benoit Pouliot i Milan Lucic.

Linker
09. svibanj 2024 13:46