Zeljko Hajdinjak / CROPIX
PRKOSI GRAVITACIJI

KAKAV NEOČEKIVANI OBRAT KOJI ĆE IZAZVATI VELIKE KONTROVERZE Bivši reprezentativac Hrvatske i igrač Zagreba igrat će za Srbiju protiv nas na Euru!

Piše: HinaObjavljeno: 03. studeni 2017. 21:38

Izbornik srpske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković otkrio je kako bi na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj za Srbiju mogao zaigrati bivši reprezentativac Hrvatske, piše B92.

"Kandidat za EP bit će i Stefan Vujić iz rumunjske Steaue. Kad sam pričao o organizaciji igre, on bi mogao imati rolu srednjeg beka potpuno posvećenog momčadi. Iskusan je igrač, nastupao je za Hrvatsku. Rođen je u Hrvatskoj, roditelji su mu Srbi i od nedavno ima srpsko državljanstvo. Stefan je organizator igre, borac, ratnik, realizator, dobar u obrani i napadu. Volim takve igrače", pojasnio je Cvetković.

Bivši igrač Poreča, Nantesa i PPD Zagreba rođen je '91. u Rijeci, a šira rukometna publika pamti ga po golu koji je proglašen najljepšim u Ligi prvaka 2015. godine. Vujić je tada na dodavanje Zlaje Horvata 'prkosio gravitaciji'.

Podsjetimo, Hrvatska i Srbija igraju 12. siječnja 2018. godine od 20:30 sati u splitskoj Spaladium Areni, a u našoj skupini nalaze se još Island te Švedska.

Linker
19. svibanj 2024 10:49