Facebook
SNIMAJU SE I REKLAME

LINO ČERVAR NE SPUŠTA RITAM NA PRIPREMAMA HRVATSKE Musa i Cindrić otišli, kapetan ostao u Njemačkoj, svi čekaju ždrijeb za hrvatski EURO

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 21. lipanj 2017. 21:49

U sjeni skorašnjeg ždrijeba za Euro 2018. i starta Europskog prvenstva u rukometu na pijesku, pripreme u Poreču odrađuje muška seniorska reprezentacija. Makar je sve toplije ovih dana, Lino Červar ne spušta ritam, a u stankama se snimaju reklame, tako da se može reći da dječaci i stožer imaju puni pansion u Dijamantu ovih dana.

Velikih novosti nema, tek da su s priprema otišli Luka Cindrić i Željko Musa, koji su nešto sitno ozlijeđeni, što s obzirom na to da je kraj sezone nije neko posebno čudo. A kako nitko ne bi želio problem više, bolje da se zaliječe, nego da još više stradaju. I tako su dosta pokazali ove sezone.

U petak će većina igrača bit na ždrijebu u Zagrebu, vjerojatno i Ivan Stevanović, koji se ovih dana raspakiravao u Schaffhausenu. Među njima neće biti Domagoja Duvnjaka, kapetan ne dolazi zbog liječenja u Njemačkoj nakon operativnog zahvata na koljenu. Kako je osiguranje kod Nijemca vrlo rigorozno, a Duvnjak vrlo popularan, rizika neće biti, Duvnjak će se nastaviti liječiti u Kielu i biti mislima uz suigrače. To je razlog zašto ga nije bilo ni u Poreču, makar ga je Lino najavio.

Velikih želja za ždrijeb nema, namjera je spremiti se za dobiti svakoga.

Linker
02. svibanj 2024 14:03