Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
VELIKA ROŠADA U ZAGREBU

NAKON STIVIJA I ŠPREMA, I SLOVENSKI REPREZENTATIVAC NAPUŠTA ZAGREB Evo tko sve dolazi, a tko odlazi iz hrvatskog prvaka

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 07. lipanj 2017. 16:54

Darko Cigesar napušta PPD Zagreb i dogodine će igrati u dresu francuskog prvoligaša Aixa. Uz njega je klub napustio i vratar Ivan Stevanović, koji odlazi u Schaffhausen, dok će Lovro Šprem u novog prvoligaša Sesvete, i to kao srednji vanjski.

Dolazaka je više, zasad su tu Tin Lučin, Matej Hrstić, Josip Božić-Pavletić i Valentino Ravnić, razmišlja se o vrataru koji bi iskustvom, uz Skoka, trebao pomoći da se prebrodi Liga prvaka. Arijan Jović ostao bi opcija broj 3, ali tko će biti uz Skoka, još nije na vidiku. Zagreb bi Darka Arsića iz Metaluga, no to je dosta teško realizirati.

Kasim Kamenica nije raspustio momčad nakon završetka lige. Mlade je zadržao na treningu je jer jasno da će imati višak, a od viška glava može i boljeti, posebno na vanjskim pozicijama. Pa Kameni želi provjeriti s kim i koliko može računati.

Presjek momčadi u sadašnjem trenutku kaže...

VRATARI Skok i Jović, traži se još jedan.

LIJEVA KRILA Trebali bi biti Ravnić i Marković, ako ne dođe Mandić, koji u Ljubuškom još ima ugovor. Ako dođe odmah, Marković će biti slobodan.

DESNA KRILA Desno su Horvat i Božić-Pavletić te, kada se oporavi, Ereš.

PIVOTI Na crti Vori, Šušnja i Kontrec.

SREDNJI VANJSKI Na sredini je velika gužva - Josip Valčić, Lučin, Jotić, Mrakovčić, Vujić i Pavlović.

LIJEVI VANJSKI Mandalinić i Hrstić.

DESNI VANJSKI Šebetić i Miklavčič te Vekić kada se vrati nakon operacije koljena.

U momčadi su još za obranu Tonči Valčić te Markoski, koji ima ugovor, ali i, na neki način, slobodne ruke za odlazak u dogovoru s klubom.

Zasad Kamenica ima 23 igrača plus mlade iz vlastitog pogona i čeka jednog vratara, a to bi bez mladih bilo 24 igrača, što je vjerojatno malo previše, pa treba očekivati konačni rasplet u narednih desetak dana.

Kamenica je u dolasku spominjao brojku 19, optimum za rad. Vidjet ćemo hoće li biti tako.

Linker
07. svibanj 2024 02:21