Mohamed Amine Darmoul 

 Eibner-pressefoto/jan Strohdiek/imago Sportfotodienst/profimedia
TEŠKO JE REĆI ‘NE‘

Rukometni svijet u čudu. Milijarder spremio ponudu kakva se ne odbija, kupuje igrača na samo dva tjedna?

Vlasnik kluba je Katarac ‘težak‘ čak 1,76 milijardi eura
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2024. 20:28

Rukometaš njemačke druge lige, Mohamed Amine Darmoul, dobio je ponudu kakvu će teško odbiti. Tunižanin, koji ove sezone nastupa za TSV GWD Minden, ekipu s 15. mjesta ljestvice (od 18), našao se na radaru Katra. Ili u prijevodu - upala mu je sjekira u med.

Bez obzira na to što Minden nije ostvario nikakav zapanjujuć uspjeh, Darmoula su Katarci spremni tretirati kao najveću zvijezdu. Gospoda iz Bliskog istoka nudi mu 100 tisuća eura, odnosno 150 u slučaju ostvarenih određenih bonusa. Koliko bi dugo Darmoul trebao igrati u Al-Arabiju, kluba iz Dohe koji sprema ponudu? Dva tjedna!

Naime, Al-Arabi doveo bi Tunižana da odigra samo dva turnira, Emir Cup i Arab Cup. To znači da bi Darmoul morao odigrati šest utakmica, a onda bi se iz pustinje vratio punih džepova. S druge strane, pitanje je kako će na ponudu reagirati Darmoul, budući da uskoro službeno postaje igrač MT Melsungena, petoplasirane momčadi njemačke Bundeslige. Ovaj 26-godišnji Tunižanin, dakle, seli u viši rang.

Inače, vlasnik Al-Arabija je katarski šeik Tamim bin Hamad Al Thani, 43-godišnjak čije se bogatstvo procjenjuje na 1,76 milijardi eura, stoga mu nije problem "počastiti" europske igrače "nemoralnom ponudom".

Linker
08. svibanj 2024 20:29