Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
IMPRESIJE NAKON PORAZA U BELGIJI

TRENER LOKOMOTIVE NIJE POGOĐEN ISPADANJEM ' Ponosan na svoju momčad, pokazali smo da možemo'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 26. kolovoz 2016. 01:04

Trener Lokomotive Tomislav Ivković nije bio previše razočaran nakon poraza od Genka kojim je momčad s Kajzerice ostala bez natjecanja u skupinama Europske lige.

- Ne mogu započeti analizu, a da se ne osvrnem i na prvu utakmicu, u četiri poluvremena Genk nas je nadigrao samo u prvom dijelu u Zagrebu. Mislim da smo u Zagrebu trebali pobijediti, a isto tako u uzvratu smo isto bili dobri. Žao mi je što Fiolić nije zabio onu priliku jer zaslužili smo da više namučimo Genk - započeo je Ivković.

Dojam je da je i falilo malo sreće...

- Je, sreća je jako bitna u nogometu, no zaslužena pobjeda Genka, a ja moram reći da sam ponosan na svoju momčad, pokazali su da mogu, a sada moramo napraviti sve da i sljedeće sezone igramo play-off fazu EL.

Zagreb, 180816.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica NK Lokomotiva - KRC Genk, prva utakmica doigravanja Europske lige.
Na fotografiji: Luka Ivanusec.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX

Fiolić nije bio pravi...

- On se trudio, dao maksimum, no izgorio je nakon promašenog zicera, nije to mogao izbiti iz glave. Uzdrmale su ge i te priče oko odlaska u Dinamo, ako otiđe ja mu želim puno sreće. On je dragulj hrvatskog nogometa.

Što je falilo da se opasnije naudi Genku?

- Držati utakmicu što više u nezvjesnosti, mi smo bili spremni na to da ćemo primiti gol, ali mi ga nismo dali, nismo zabili svoJE prilike, a to odluči onda dvoboj - zaključio je Ivković.

Linker
02. svibanj 2024 08:40