Screenshot: Youtube
PRIJATELJSKA UTAKMICA

VIDEO: HAJDUK POBJEDNIČKI OKONČAO PRIPREME U TURSKOJ Pogledajte kako je nakon Dnjipra i Trenčina pao i skopski Vardar

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2017. 16:17

Nogometaši Hajduka odigrali su u turskom Beleku posljednju pripremnu utakmicu uoči povratka u Hrvatsku. Suparnik Splićanima bio je skopski Vardar, a 'bijeli' su upisali 1:0 pobjedu.

Pobjednički gol za Hajduk zabio je Franck Ohandza u 73. minuti. Nakon ubacivanja iz slobodnog udarca s lijeve strane najbolje se u petercu snašao Ohandza i zatresao suparničku mrežu.

Hajduk je ovime nastavio niz pobjeda na pripremama u Turskoj. Ranije su Splićani pobijedili Dnjipro s 2:0 i Trenčin sa 4:2.

Hajduk je započeo u sljedećem sastavu: Stipica - Juranović, Ćosić, Ismajli, Memolla - Jefferson, T. Bašić, Tudor - Vlašić, Erceg - Ohandza

Klupa: Letica, Bosančić, Prtajin, Hamza, Said, Kalik, Pasariček, Jurić, Vojković, Savvas

------------------------------------------------------------------

Pripremne utakmice hrvatskih prvoligaša samo na HNTV-u!

Hrvatska nogometna televizija nastavlja s prijenosima pripremnih i prijateljskih utakmica hrvatskih prvoligaša.

U bogatom programu ovoga petka, 3. veljače, na HNTV-u mogli ste pratiti susret Hajduka i Vardara, nakon čega od 15:20 sati slijedi prijateljska utakmica Splita i Dinamo Minska.

Dan kasnije, 4. veljače, rezerviran je za nova dva prijenosa. Hrvatski prvak Dinamo od 16 će sati snage odmjeriti sa Zoryjom, dok će hrvatski viceprvak Rijeka od 17 sati igrati s Djurgardensom u sklopu Atlantic cupa.

HNTV će, dakako, Rijeku pratiti i u nastavku Atlantic cupa čije je finale na rasporedu 7. veljače s početkom u 16:55 sati, dok je utakmica za treće mjesto na rasporedu u 20:45 sati.

Istoga dana HNTV donosi i prijateljski susret Osijeka i Dinamo Kijeva koji je u programu na rasporedu u 19 sati.

Bogat program ispunjen prijateljskim utakmicama na HNTV-u će biti zaključen dvobojem Osijeka i Spartaka koji je zakazan za 10. veljače u 16:55 sati.

Linker
04. svibanj 2024 06:55