Niko Kranjčar
 Mark Runnacles/Getty Images
POVRATAK NA STARE STAZE

VIDEO/FOTO: VRATIO SE HRVATSKI 'BOG NOGOMETA', NAVIJAČI NE STAJU S POHVALAMA 'Koji je apsolutni užitak gledati ovog boga uživo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2017. 16:16

Glasgow Rangersi su s minimalnih 1:0 svladali luksemburški Nidercorn, a bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar asistirao je Milleru za jedini gol na utakmici u 37. minuti.

Niko je na brzinu izveo slobodni udarac gurnuvši Millera u sjajnu situaciju koju je znalački realizirao. Bio je to prvi službeni nastup hrvatskog veznjaka nakon teške ozljede koljena koju je zadobio u listopadu prošle godine na treningu Rangersa. Na terenu je proveo 68 minuta kada je zamijenjen.

GLASGOW, SCOTLAND - AUGUST 06: Niko Kranjcar of Rangers reacts during the Ladbrokes Scottish Premiership match between Rangers and Hamilton Academical at Ibrox Stadium on August 6, 2016 in Glasgow, Scotland. (Photo by Lynne Cameron/Getty Images)
Lynne Cameron/Getty Images
Niko Kranjčar

- Cijele prošle sezone osjećao sam se kao dio momčadi. Cijelu rehabilitaciju odradio sam ovdje i bio sam involviran u, nažalost, našu lošu sezonu. No kad smo se opet okupili ovog ljeta čuli smo da će nas navijači podržati u velikom broju u našoj prvoj utakmici i za to smo im vrlo zahvalni. Nadam se da ću dobiti priliku kako bih se ponovno dokazao nakon što me toliko dugo nije bilo. Fizički se osjećam dobro i spreman sam za natjecateljske okršaje. Da se ne osjećam dobro, ne bih ni bio tu.

Čak 48.000 gledatelja pratilo je dvoboj Rangersa, koji se nakon šest godina vratio na europsku scenu poslije bankrota i početka iz 4. škotske lige. Osim pobjede navijači su bili oduševljeni i nastupom bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca kojeg je stadion ovacijama ispratio kada je napuštao teren. Osim pohvala na samom igralištu, Niko je dobio čitav niz čestitki i na društvenim mrežama

Linker
01. svibanj 2024 09:38