Gabriele Maltinti/Getty Images
SADA JE POSVE JASNO

VIŠE NEMA APSOLUTNO NIKAKVE DILEME, NIKOLA KALINIĆ POSLAO JASNU PORUKU 'Hvala Fiorentini, ali želim u Milan!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2017. 20:59

Nakon što je Fiorentinin direktor Pantaleo Corvino javno objavio kako neće 'niti slušati' ponudu Milana za Nikolu Kalinića, oglasio se sam hrvatski napadač i zatražio transfer u redove slavnog kluba sa San Sira.

"Zahvaljujem Fiorentini na dvije godine i pruženoj prilici, ali znam da me Milan želi i ovo je velika prilika. Želim napraviti iskorak u karijeri. Smatram da je moja karijera u Fiorentini završena. Želim se priključiti Milanu", rekao je Kalinić, a njegove riječi prenosi talijanski Sky Sport.

Kalinić je u Fiorentinu stigao iz Dnjipra na ljeto 2015. gdine za 5.5 milijuna eura, a već dulje vrijeme traje medijska trakavica oko njegovog potencijalnog odlaska iz Firence.

"Milan je dao ponudu za Kalinića, ali odbili smo ju. Nisam ju čak želio niti čuti, niti sjesti za stol. Rekao sam im da razmišljaju o drugim igračima. Što se nas tiče, on nije na prodaju",izjavio je nadavno Corvino za hrvatskog napadača.

Kalinić je pod ugovorom u Fiorentini do 2019. godine, a odbijena Milanova ponuda za njegov transfer navodno je bila 'teška' 20 milijuna eura.

Linker
01. svibanj 2024 19:09