Miro Gabela / hajduk.hr / Miro Gabela / hajduk.hr
OSTAJE U SPLITU

ZADOVOLJIO CARRILLOV UKUS, NOVI BRAZILAC NA POLJUDU Bijeli dobili pojačanje u obrani: Uzeo dres s brojem '2' i potpisao na dvije godine

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 07. srpanj 2017. 18:10

Gustavo Carbionieri (25) ostaje u Hajduku, stoper iz Brazila potpisao je ugovor na dvije godine, uzeo dres s brojem 2, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tako se okončala dilema zadnjih dana priprema u Sloveniji, Hajduk je ubrzao odluku svjestan da mu se na stoperskim pozicijama otvara dilema i da je potrebna popuna. Vijest je stigla taman pred odlazak s Pohorja u Krško: Carbonieriju ugovor na dvije godine!

Lakša ozljeda Zorana Nižića dosta je poremetila planove i uvjetovala da Carbionierija ostave. Jer je neizvjesno u kakvom će se stanju kapetan naći i pripremiti do četvrtka i sudara protiv Levskoga. Nižić je preskočio nekoliko treninga i u posebnom je ritmu, premda su naznake optimistične. Radi se samo o prenaprezanju, kaže se, no i to je sindrom s kojim treba biti oprezan, bez obzira koliko će se Nižić opteretiti posljednjih dana i forsirati nastup protiv Levskog.

Istodobno je (bio) ozlijeđen i Ardijan Ismajli koji je preskočio veći dio priprema, a on se također trebao naći na probi među stoperskim pozicijama, sad kad su se bekovske pozicije popunile povratkom Juranovića.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Linker
17. svibanj 2024 14:11