SEPARE OSTAO PRAZAN

FOTO, ZASAD NIŠTA OD POMIRENJA Milan ipak nije došao na Severinin koncert u Beogradu!

Iako se uoči Severinina nastupa u beogradskom klubu Magacin navelike pisalo da će tamo biti i Milan Popović te da bi upravo doček Nove godine za razdvojeni par mogao biti prekretnica i eventualno pomirenje, srpski kralj bakra ipak se nije pojavio.

U srpskim su medijima na Silvestrovo tvrdili da je Milan Popović rezervirao separe na tuđe ime da ne bi privlačio pažnju, da namjerava u Magacin doći malo prije ponoći i da time želi pokazati majci svojeg djeteta i donedavnoj zaručnici da će uvijek biti uz nju. Pisalo se i da bi mu planove mogla pokvariti glumica Marija Karan s kojom je lani dočekao pravoslavnu Novu godinu dok je Severina ležala u splitskoj bolnici, a prošle se jeseni intenzivno s glumicom družio. Naime, i Karanova se, navodno, trebala pojaviti u Magacinu. Međutim, od svega navedenog dogodio se jedino Severinin nastup vrijedan 40.000 eura.

Pola sata prije ponoći

Pjevačica je na pozornicu beogradskog kluba izašla pola sata prije ponoći u pripijenoj bijeloj haljinici ukrašenoj cirkonima i goste pozdravila svojim hitom “Brad Pitt”, nakon čega je otpjevala pjesmu “Uzbuna” s novog albuma, a uglavnom oduševljeni komentari srpskih medija navode da je “napravila atmosferu za pamćenje”. Prije nastupa Severina se fotografirala u dugoj svečanoj bež haljini.

Prema riječima organizatora, u Magacinu je bilo 500-tinjak ljudi, među kojima ni u jednom trenu nije bio Milan Popović. Na pitanje u kakvim je odnosima s ocem svojeg sinčića Aleksandra, Severina je kratko za Svet izjavila da je slobodna.

Je li se bivši par našao nakon nastupa i u kakvim su odnosima uplovili u 2013., još je pod znakom pitanja, ali sigurno je da se posljednjih dana Milan Popović silno trudi na sve načine pokazati Severini da je najbitnija žena u njegovu životu. Za srpski radio B52 dao je dirljiv intervju u kojem je pjevačicu opisao riječima: “Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav...

Stanka od tri mjeseca

Rođenjem našeg sina Aleksandra naša je veza postala neraskidiva. Oboje smo zreli ljudi i siguran sam da ćemo naći način kako da učvrstimo našu vezu u interesu sreće našeg djeteta i naše, nadam se, buduće djece”.

Nastavio je u istom tonu da je stanka od tri mjeseca dobro došla jer su sad oboje u stanju bolje razumjeti vlastite karaktere, ali i shvatiti da je sreća njihova Aleksandra bitnija od svega.

Isto tako izrazio je žaljenje što je propustio tri mjeseca u odrastanju sina. Severinin je komentar bio kako je lijepo da se čovjek trudi.

Nakon toga dvaput je oko Božića privatnim avionom sletio u Split u posjet Severini i malom Aleksandru, no na dočeku u beogradskome Magacinu nije se pojavio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:22