Foto: Duje Klaric / CROPIX
TORCIDA JE NAPRAVILA SHOW

FOTO: GOSTI NISU MOGLI VJEROVATI SVOJIM OČIMA Ovo se može dogoditi samo u Splitu, pogledajte ludu atmosferu na - kuglanju!

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 25. ožujak 2017. 22:02

Prvi put otkako je samostalne Hrvatske Split ima prvaka države u kuglanju! To su kuglači Mertojaka koji su u posljednjem, 18. kolu prve lige svladali Velebit iz Otočca 7:1 i tako se popeli na tron, piše Slobodna Dalmacija. Najveći je to trenutak u povijesti kluba osnovanog prije samo jedanaest godina, a ako znamo da su im uvjeti neusporedivo oskudniji u odnosu na primjerice glavnog rivala Zaprešić koji je završio bod iza njih onda je ovo pravi podvig.

Protiv Velebita svi su već unaprijed upisali bodove, što nije uvijek idealna situacija jer postoji opasnost od opuštanja. Međutim, momci s Mertojaka opravdali su ulogu favorita, zadržali hladnu glavu i donijeli trofej kući. Zasluženo!

Kuglana u Poljudu bila je krcata, a atmosfera je bila prava nogometna jer su domaćinu podršku puna dva sata neumorno pružali momci iz Torcide Mertojak. Isti oni "luđaci" zbog kojih je svaka utakmica Torcide Mertojak na malonogometnom Torcida kupu pravi spektakl.

Zapanjenim gostima iz Otočca nije preostalo ništa drugo nego pridružiti se pjesmi i veselju. Split ima novog šampiona!

Linker
22. travanj 2024 02:04