screenshot
PROGNAN IZ SPORTA

VIDEO: BRUTALNO NOKAUTIRAO SUCA, IZAZVAO MASOVNU TUČNJAVU I DOBIO DOŽIVOTNU SUSPENZIJU Pogledajte udarac koji 'ledi krv' u žilama svih sudaca i igrača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2017. 20:38

Ragbijaši sasvim sigurno nisu osobe s kojima bi se itko samo tako volio naći u žestokoj svađi ili raspravi, no ragbijaški suci su nekako 'osuđeni' na takve ili slične stvari.

Na utakmici francuskog kupa između Saint-Estevea i Toulousea, igrač 'svetaca' Hedi Ouedji bio je toliko iznerviran što ga je sudac Benjamin Casty isključio u 25. minuti, da ga je snažno udario šakom u glavu i ostavio onesviješćenog na travi.

Odmah je jedan od igrača suparničke momčadi skočio na Ouedjija, no i on je dobio udarac u glavu. Izdržao je to i bacio Ouedjija na travu, a onda je krenula masovna tučnjava pokraj onesviješćenog Castyja.

Utakmica je prekinuta, sudac je odvežen u bolnicu s težim ozljedama jagodične kosti i čeljusti, a 'glavni glumac' Hedi dobio je doživotnu suspenziju i više apsolutno nikada ne smije igrati ragbi. Spomenimo i kako mu ovo nije prvi ispad te je već nekoliko puta dobio kraće suspenzije.

Linker
23. travanj 2024 16:53