CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

BABIĆ IZNENAĐEN SUĐENJEM Hrvatski izbornik objasnio razlog slabije igre i najavio Mađare: 'Vidjet ćemo hoće li David pobijediti Golijata'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2017. 23:36

Pobjedom protiv Saudijske Arabije (28:23) teže od očekivanog je hrvatska rukometna reprezentacija otvorila SP u Francuskoj.

Odmah nakon završetka susreta hrvatski izbornik Željko Babić je izrazio zadovoljstvo pobjedom i nije želio previše kritizirati slabe periode u igri, posebice u prvom dijelu koje je Hrvatska dobila s tijesnih 12:11.

"Ovo je turnir i naravno da je svaka pobjeda velika. Dobro je da smo pobijedili i da igrači stiču samopouzdanje. U ovom je trenutku najbitnije da smo pobijedili. Nemamo previše vremena za analize jer je sutra nova utakmica. Sutra će biti puno bolje za Hrvatsku. Možemo puno toga popraviti", rekao je Babić nakon utakmice za RTL.


Croatia vs Saudi Arabia (28-23) Match Highligts...

Upitan je Babić i čime je bio nezadovoljan?

"Mi imamo i prednost i nedostatak naše brzine i mladosti. Dođemo brzo u šansu i pucamo. Suđenje me iznenadilo. Mislim da je bilo dosta sedmeraca u našu korist koje suci nisu sudili. Ovo je prvi put danas da igramo zajedno. Naravno zbog ozljeda".

Domagoja Duvnjaka ipak nije uspio poštedjeti.

"Nisam ga uspio poštedjeti jer nam je trebao u formaciji 5-1 i trebao nam je. Igrači su mladi i dobro će odigrati prvenstvo. Vjerujem u njih".

Na kraju je najavio subotnju utakmicu Mađarske.

"Vidjet ćemo hoće li David pobijediti Golijata. Mi smo brzi, oni su jaki".

Linker
14. svibanj 2024 05:16