REUTERS/Albert Gea
VELIKI UDARAC ZA 'BLAUGRANU'

ŠOK I NEVJERICA U BARCELONI Neymar izgubljen za El Clasico! Razlog je toliko blesav i bizaran da u katalonskom divu samo udaraju glavom o zid od muke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2017. 18:59

Barcelona je kod Malage propustila veliku priliku da se u potpunosti približi Real Madridu u borbi za naslov, no ostala je i bez jednog od najvažnijih igrača i to na tri utakmice.

Neymar je po prvi put isključen otkako je u Barci. Prvi žuti dobio je poprilično blesavo, zbog problema s kopačkama kada je 'ometao' igru', a drugi zbog grubog prekršaja. Brazilac je bijesan zbog onog prvog žutog i zbog prvog isključivanja s utakmice kod izlaska s travnjaka sarkastično pljeskao četvrtom sucu i zbog toga će propustiti okršaj kod Reala.

Veliki El Clasico na rasporedu je za dva kola, 23. travnja, a Neymar će zbog isključenja propustiti sljedeće kolo na Nou Campu protiv Real Sociedada te još dvije utakmice (Real u gostima te Osasuna kod kuće) zbog 'aplaudiranja'.


Neymar Red Card

Vratit će se dakle tek 29. travnja za gostujući gradski derbi protiv Espanyola. Iz Barcelone su već najavili žalbu jer smatraju kako je to pretjerana kazna za spontanu reakciju vruće glave igrača koji vjeruje kako je nepravedno isključen.

Vodstvo 'blaugrane' od muke udara glavom u zid jer s jedne strane ispada kako će na Real bez Neymara zbog problema s kopačkama. Možda bi i iz Nikea morali snositi dio krivice...

Linker
24. travanj 2024 09:26