youtube
NA KORAK OD SLAVE

VIDEO: NEVJEROJATAN PROMAŠAJ REPREZENTATIVCA VATRENIH U POSLJEDNJOJ SEKUNDI Niti Španjolcima nije jasno, ali najbolje od svega - nije dečko kriv!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2016. 15:37

Španjolska Marca napravila je intervju s Dujom Čopom. Razlog intervjua nije bio dobar za hrvatskog napadača jer je u utakmici devetog kola španjolske Primere na gostovanju kod Granade u trećoj minuti sudačke nadoknade promašio veliku priliku za Sporting iz Gijona na dosta neobičan način.

Promašio je cijelu loptu u odličnoj poziciji za pogodak, ali u snimci se jasno vidi kako ga je zbunila reakcija suigrača. Što je ipak olakotna okolnost za veliki promašaj.

Što se dogodilo, upitao ga je i Marcin novinar.

- Sve što mogu reći je to da je to bila dobra prilika koju nisam realizirao. Težak promašaj, ali događa se. Nadam se da sljedeći put neću propustiti priliku poput ove, ali to je nogomet. Moramo raditi i razmišljati o sljedećoj utakmici.

Jeste li ljuti zbog toga ili je bod bio dobar rezultat?

- Bod na gostovanju nije loš rezultat. Granada je solidno igrala, a i za njih je to bila vrlo bitna utakmica.

Kako se momčad osjeća fizički i emotivno?

- Vrlo dobro. Mi smo jaki, vrlo dobri, jer naporno treniramo, ali u nekim utakmicama nemamo sreće. A katkad bez sreće ne možeš do pobjede.

Je li utakmica protiv Granade možda početak oporavka Sportinga?

- Bilo je važno da se prekine niz od pet uzastopnih poraza. U toj utakmici napravili smo iskorak i šteta je što nismo pobijedili. No, trebamo nastaviti raditi i pobjede će doći.

Piše: Matej Kalem

Linker
26. travanj 2024 08:58