NEVJEROJATAN SLUČAJ

DRAMA U VENECIJI Hrvatski svodnik po gradu ganjao zanosnu curu u kožnom grudnjaku

VENECIJA - U razmaku od samo 24 sata otac i sin hrvatskih korijena uhićeni su u okolici Venecije zbog prostitucije, odnosno krađa. Živjeli bi oni tako dalje na račun podvođenja i imovinskih delikata da nije bilo markantne Venezuelanke u ranim 20-ima koja je početkom svibnja zavapila za pomoć stanarima jedne zgrade u venetskom mjestašcu Mira. Nezaposlenu imigrantkinju “zaposlio” je 54-godišnji Hrvat M.K. - opremio ju je paketima kondoma te maramicama, suhim i vlažnim.

Prijetio nožem

Odvezao ju je u svom Fordu C-Max na prometnu cestu Romea objasnivši joj da joj je to mjesto rada i napomenuo joj je da ne prihvati nikakvu ponudu ispod 50 eura. Prije nego što ju je ostavio na ulici, zaprijetio je i nožem jer je bila “neposlušna”.

No, djevojka je pobjegla. U minici, kožnom grudnjaku i visokim platformama, djevojka je trčala gotovo kilometar preko livade do prvih zgrada.

Sam pao

Karabinjeri su ubrzo priveli sredovječnog Hrvata. U pretresu vozila pronašli su kutije s više od 200 paketa kondoma, erotsko rublje te vojni nož Victorinox.

Hrvat je uz kaznenu prijavu za podvođenje prepraćen u zatvor u Veneciju. Dan poslije, novi šok. Njegov sin je došao u policiju po očev auto, ali nije ni slutio da je njegovo ime na tjeralici zbog provale iz 2010. godine. Tako je završio u istom zatvoru kao i otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:34