ROĐENDANSKA FEŠTA

FOTO SOS Dječje selo Hrvatska proslavilo 20. rođendan: Na rođendanskoj fešti Tatjana Josipović, Mila Jelavić, Blanka Vlašić...

Sisak, 060512.SOS Djecje selo.Hrvatska je obiljezila u nedjelju 20. rodjendan u SOS djecjem selu Lekenik. Svecanosti je nazocila dr. Tatjana Josipovic supruga hrvatskog predsjednika, Mila Jelavic pravobraniteljia za djecu, Helmut Kutin predsjednik SOS Kinderdorf International, te proslavljena hrvatska sportasica Blanka Vlasic i mnogi drugi uglednici. Nakon programa Mile i Zoki iz Hladnog piva poducavali su mlade iz SOS sela svirati rok, Goran Grgic vodio je glumacku radionicu, Blanka Vlasic trebala je voditi radionicu skoka uvis, ali je zbog nedavne operacije sam bila polaznica tecaja za violine. Na slici: Mile Kekin i mladi rokeri SOS djecjeg sela.Foto: Mate Piskor / Cropix
 Mate Piskor / Cropix

SISAK - SOS Dječje selo Hrvatska obilježilo je 20. rođendan velikom proslavom u Lekeniku.

Rođendanskoj fešti prisustvovala je supruga hrvatskog predsjednika Tatjana Josipović, kojoj je Helmut Kutin, predsjednik SOS Kinderdorf International poručio da durig put a sobom poede i supruga kada dođe u SOS Dječje selo, pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić i mnoge poznate ličnosti iz svijeta glazbe, umjetnosti, sporta, kazališta.

Blanka Vlašić trebala je održati radionicu o skoku uvis, ali je zbog nedavne opracije noge i sama bila jedna od polaznica tecaja, učila je svirati violinu.

Mile i Zoki iz Hladnog piva podučavali su rokere iz SOS sela u Lekeniku i Ladimirevcima, glumac Goran Grgić držao je dramsku radionicu, mladi su učili plesati, slikati.

U proteklih 20 godina kroz SOS Dječje selo Hrvatska prošlo je 550 djece, a djelovanje svih SOS dječjih sela u vijetu pomažu 134 SOS zemlje, izjavio je Helmut Kutin, predsjednik SOS Kinderdorf Interational, koji je u znak prizanja podijelio prstene časti koje je dobilo 15 SOS mama , a 15 SOS teta dobilo je potvrde da su osposobljene za taj zahtjevni i odgovorni posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 13:12