OGLAS ZA POSAO

SOS DJEČJE SELO TRAŽI MAME Ako ste spremni voditi vlastito kućanstvo i brinuti o djeci te im omogućiti bezbrižno djetinjstvo to je posao za vas

Od osnivanja prije 22 godine SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci brinu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi
 SOS Dječje selo

UDRUGA SOS Dječje selo raspisala je natječaj za nove hrvatske SOS mame. Od osnivanja prije 22 godine SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci brinu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Temelj rada je obiteljski koncept sa stručno osposobljenom SOS mamom koja skrbi o djeci s kojom živi u zajedničkom kućanstvu, brine o njima i njihovom razvoju i odrastanju.

'SOS mama svojom brigom, ustrajnošću, nježnošću, odgovornošću i stručnim znanjem čini oslonac svakodnevnog djetetovog života. Odabir ovog poziva je životni izbor kojim SOS mame i postaju temeljem obitelji zajedno s povjerenom im djecom. Svojim osobinama i vještinama SOS mama nastoji djeci stvoriti osjećaj pripadnosti i ljubavi, te osigurati uvjete za bezbrižno i sretno djetinjstvo. SOS mama izazovan je poziv koji zahtjeva najviši stupanj odgovornosti', navode u oglasu za posao.

Kandidatkinje za SOS mame prolaze nekoliko selekcijskih postupaka, a pripravnice prolaze edukaciju koja se sastoji od 3 mjeseca teorije i 21 mjesec prakse. Uvjeti za prijavu su najmanje srednja stručna sprema, emocionalna stabilnost, tolerantnost i pouzdanost, a ponajviše motiviranost za rad s djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 18:20