PROMJENE U PROGRAMU

Na HTV-u počinje Zafranovićev 'Tito', ukida se 'Oko Globusa'. Elizabeta Gojan: Kažnjavaju me zbog podrške Šprajcu

Elizabeta Gojan smatra kako joj je emisija ukinuta zbog toga što je uvijek vrlo glasno i jasno podržavala kolege koji su se našli na meti Uprave.

Nova godina na HTV-u će započeti s 'Titom' Lordana Zafranovića. Prvi od trinaest nastavaka dokumentarnog serijala 'Tito - posljednji svjedoci testamenta' bit će prikazan na Prvom programu u ponedjeljak, 2. siječnja, a emitirat će se nakon 'Pulsa nacije' Branimira Bilića.

Uz to, u novoj će godini HTV-ovci uvesti novu emisiju, 45-minutna 'In medias res' Petra Vlahova, koja će se prikazivati od ponedjeljka do petka od 20 do 20. 45 sati, a tematski se neće tući s 'Otvorenim', koje, zasad, ostaje u programu.

- U emisiji ćemo obrađivati aktualnu temu dana. Da je danas radimo, svakako bismo u goste pokušali dovesti Vladimira Kraljevića, organizatora izbora Miss Universe i kandidatkinju koja tvrdi kako ju je pokušao silovati, što on niječe i govori da ga je djevojka pokušala oteti i ucijeniti - objašnjava Vlahov.

Petkom će svoj termin dobiti Đelo Hadžiselimović, koji će u emisiji pod nazivom 'Odabrao Đelo Hadžiselimović' prikazivati vrhunske dokumentarne filmove.

Što se Zabavnog programa tiče, subotom od 7. siječnja na Prvom programu kreće specijal 'Zvijezde pjevaju' u kojem će kroz šest epizoda nastupiti sudionici bivših sezona showa poput Gorana Navojca, Nikše Kušelja, Marija Petrekovića, Mile Elegović, Marije Borić, Tamare Loos i Borisa Mirkovića.

U 2012. godini ugasit će se 'Oko globusa' Elizabete Gojan, a navodno će istu sudbinu koji mjesec kasnije doživjeti i vanjskopolitička emisija 'Paralele'. Elizabeta Gojan nije sretna zbog ideje da se te dvije emisije ujedine u jedan vanjskopolitički magazin, a smatra kako joj je emisija ukinuta zbog toga što je uvijek vrlo glasno i jasno podržavala kolege koji su se našli na meti Uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 04:57