POGLEDAJTE NJIHOVE FOTOGRAFIJE

Samo u ovom tjednu nestalo čak osam maloljetnika. Policija moli pomoć!

Nakon što je nekoliko nestale djece i tinejdžera uspješno pronađeno prošli tjedan, Nacionalna evidencija nestalih osoba RH objavila je u petak da je samo ovaj tjedan nestalo još osam maloljetnika.

Jutarnji je već objavio slučaj nestanka dvije šesnaestogodišnjakinje, Morene Uzelac i Valentine Čolik . Najmlađi nestali je petnaestogodišnji Karlo Mandić . Karlo je u utorak nestao u Osijeku. Poznati podaci su da je visok 162 cm, smeđe kose i smeđih očiju, no nestali.hr nije dobio njegovu fotografiju za objavu.

Šesnaestogodišnji Gianni Nikolić nestao je u Vrbovcu. On ima crnu kosu i smeđe oči i visok je 160 cm, a nestali.hr napominje da je Gianni slabije tjelesne građe i da je njegova fotografija zastarjela, jer je iz 2004. Kad je nestao nosio je traperice, bijele tenisice i majicu dugih rukava boje trule višnje.

U Malom Lošinju nestao je sedamnaestogodišnji Petar Andrijević iz Sesveta. Petar je visok 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči, a mogući dodatni znak raspoznavanja je da u lijevom uhu nosi naušnicu.

Nestala su i još dva sedamnaestogodišnjaka. Zvonimir Stojanović nestao je u Osijeku. Visok je oko 172 cm, ima crnu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe, a njegova je slika također zastarjela, iz 2003. U Rijeci je nestao Afrim Riza , crne kose i crnih očiju, visok 171 cm.

U Bedekovčini je nestala i sedamnaestogodišnja Mateja Rogošić , srednje tjelesne građe, riđe kose i kestenjastih očiju, visoka 167 cm.

Policija moli sve građane za korisne informacije koje bi mogle pomoći u potrazi za nestalim maloljetnicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 18:51