KOGA LJUBI SILVIO?

Crnogorska manekenka: 'Udat ću se za Berlusconija, ubila bih za njega!'

Crnogorska manekenka Katarina Knežević, koja je prošle godine izjavila da živi u vili Silvija Berlusconija, kaže da nije istina da se bivši premijer Italije zaručio s Francescom Pascale. Knežević tvrdi da je u pitanju "medijska farsa" i da njena ljubav sa Berlusconijem i dalje cvjeta, toliko da je spremna i ubiti za njega.

- Berlusconi me stalno zove, naša ljubav je veća od čitave Italije. Za osobu kao što je on, ja sam spremna ubiti i umrla bih za njega - rekla je Katarina Knežević za talijanski "Fatto".

Knežević tvrdi da je priča o zarukama s Franceskom Pascale izmišljena jer ide Berlusconiju u korist. On, navodno, pokušava prikupiti bodove u predizbornoj kampanji i predstaviti se kao ozbiljan političar koji je nadišao skandale.

Na pitanje živi li i dalje s bivšim premijerom u vili, Knežević je odgovorila da njih dvoje 'žive posvuda'. Kako prenose talijanski mediji, manekenka je pokušala da upozna Berlusconija tijekom njegove posjete Crnoj Gori, u ožujku 2009. godine, kad je još bila maloljetna. Iako joj osiguranje navodno nije dalo da prođe, njih dvoje su fotografirani već dva mjeseca kasnije, u VIP loži stadiona San Siro u Milanu, kad je Katarina Knežević bila punoljetna puna tri dana.

Nema sumnje da Berlusconi preferira mlađe djevojke. Katarina Knežević je rođena 1991. godine, a Franceska Pascale je od njega mlađa čak 49 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:25