Isco
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
NIJE MU OVO TREBALO

JE LI OVO KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU? ZVIJEZDA REALA JEDNIM POTEZOM RAZLJUTILA NAVIJAČE Suigrači ostali u čudu: 'Ne znam zašto je to napravio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 18:54

Nogometaši moskovskog CSKA još jednom su šokirali aktualnog europskog prvaka Real Madrid. Nakon što su u 2. kolu skupine G u Moskvi pobijedili sa 1-0, u susretu 6. kola su u Madridu slavili sa 3-0.

Santiago Solari je odlučio odmoriti većinu prvotimaca, pa je Real započeo utakmicu u 'šarenom' sastavu s tri debitanta u Ligi prvaka (Javier Sanchez, Federico Valverde, Vinicius Junior). prednost do kraja.

Ipak, nije poraz jedino što je šokiralo navijače na Bernabeu. Naime, Isco je prilikom Marcelove zamjene, odbio kapetansku traku.

- Rekao mi je da je dam Carvajalu. Zašto? Nemam pojma - izjavio je nakon utakmice Marcelo.

Nije se ovaj potez svidio navijačima koji su ga do kraja utakmice konstantno vrijeđali. I prije zamjene bio je u ratu s navijačima u nekoliko situacija, ali odbijanje trake bila je kap koja je prelila čašu.

Španjolci tvrde kako je to bio svojevrsni revolt prema treneru Solariju koji mu u posljednje vrijeme daje sve manje minuta na terenu, a navodno je i rastanak sve bliži.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 12:  Isco of Real Madrid reacts during the UEFA Champions League Group G match between Real Madrid  and CSKA Moscow at Bernabeu on December 12, 2018 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
Isco

Prema navodima starnih medija na Santiago Bernabeu spremni su poslušati ponude za ovog nogometaša čije su kvalitete neosporne. Ako je za vjerovati njemačkom Bildu Bayern kojem su potrebna pojačanja već neko vrijeme pregovara sa Španjolcem, a navodno je došlo i do službenog kontakta bavarskog velikana i Real Madrida.

Iscova otkupna klauzula u ugovoru iznosi oko 700 milijuna eura, ali gotovo je sigurno kako će u Realu pristati i na manji iznos ukoliko se odluče na prodaju svog veznjaka.

Linker
26. travanj 2024 16:25