Matija Djanjesic / CROPIX
PRAVA POMAMA

NEMA VIŠE KARATA ZA ODLUČUJUĆU UTAKMICU HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE Nezapamćeni interes, sve je planulo za manje od dva sata

Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 29. listopad 2019. 15:02

Redove koji se ispred nogometnog kampa na riječkoj Rujevici stvaraju od ranog jutra u stopu je pratio i onaj virtualni red. Naime, u istom trenutku, od podneva, kako je krenula prodaja "fizičkih" ulaznica za posljednju kvalifikacijsku utakmicu Vatrenih za Europsko prvenstvo, krenula je i prodaja kontingenta ulaznica preko Interneta.

Video: Matija Djanesic/CROPIX

Pratili smo, kako se ono kaže, iz minute u minutu stanje na prodaji ulaznica putem sustava ulaznice.hr. Prvo je nestalo karata za istok i zapad, gotovo istovremeno se pored imena tribine pojavio i natpis "rasprodano", a onda je oko 12.25 minuta nestalo i karata za sjevernu, onu navijačku i najnoviju tribinu glavnog stadiona u kampu na Rujevici.

Što se fizičke prodaje, one na licu mjesta tiče, tamo je prodaja potrajala još svega sat vremena dulje, čisto iz formalnih razloga. Trebalo je pregledati osobne iskaznice, popisati sve, ali i to je zgotovljeno do 13.30 sati kad su se iz riječkog prvoligaša oglasili na društvenim mrežama.

Ulaznice za utakmicu Hrvatska - Slovačka, što će se 16. studenog odigrati na stadionu HNK Rijeka, su rasprodane. https://bit.ly/2poMD31 #ZajednosmoRijeka

Objavljuje NK Rijeka u Utorak, 29. listopada 2019.

Rujevica će tako biti krcata, a ulaznice za pogledati Vatrene u posljednjem ovogodišnjem službenom dvoboju planule su poput kakvog artikla na rasprodaji.

Linker
22. travanj 2024 02:03