REUTERS/Alberto Lingria
U DRUGOM PLANU

ŠPANJOLSKI IZBORNIK IZVEO 'REVOLUCIJU', ALI NJEGOVA ODLUKA NEĆE SE SVIDJETI DANIJU OLMU Dinamovac ostao bez poziva u reprezentaciju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2019. 15:38

Iako briljira u dresu zagrebačkog Dinama, Dani Olmo još uvijek nije u onim najužim planovima španjolskog izbornika Roberta Morena. Potvrdio je to i nogometni savez te države koji je u petak objavio popis kandidata za nadolazeće utakmice s Norveškom i Švedskom.

Španjolska Marca piše da je izvedena 'revolucija' u njihovoj reprezentaciji. Naime, Sergio Reguilon, Pau Torres i Gerard Moreno trojica su igrača koji će se po prvi puta naći u dresu Furije, no tu nije Dinamov dragulj kojeg su neki očekivali u tom odabranom društvu. I to ne samo zbog nastupa u dresu hrvatskog prvaka, nego i zbog njegovih majstorija na nedavno održanom U-21 Europskom prvenstvu na kojem je bio jedan od najboljih igrača mlade reprezentacije, a ujedno i najbolji pojedinac finalne utakmice.

Izgleda da Moreno još uvijek ne računa na Olma, a utjeha najskupljem dinamovcu je ta da će kao kapetan voditi U-21 reprezentaciju u kvalifikacijskim utakmicama za iduće Europsko prvenstvo.

Španjolci pored spomenutih debitanata ističu i još jedan zanimljiv detalj na popisu, a radi se o tome da poziv dobio samo jedan igrač Barcelone (Sergio Busquets), dok, recimo, Villarreal ima četvoricu (Gerard Moreno, Pau Torres, Cazorla i Albiol).

Linker
26. travanj 2024 02:54