REUTERS/Antonio Bronic
OSTVARENJE SNOVA

CIJELOGA LJETA NISU DOVELI NITI JEDNOG KAPITALCA, A SADA BI HTJELI NAJVEĆU ZVIJEZDU DINAMA? Englezi objavili: Dani Olmo na meti prvaka Europe!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2019. 17:49

Dani Olmo jedna je od najvećih želja Liverpoolovog menadžera Jürgena Kloppa, tvrdi engleski dnevnik Liverpool Echo koji pomno prati zbivanja u redovima aktualnog europskog prvaka i engleskog doprvaka.

David Neres, Dominik Szoboszlai i Olmo tri su igrača koja se spominju u kontekstu mogućeg dolaska na Anfield. Neres je krilni igrač Ajaxa, a Szoboszlai veznjak Red Bull Salzburga i mađarske reprezentacije.

Interes za Olmom ranije su pokazali brojni europski velikani poput Barcelone, Atletico Madrida i Bayer Leverkusena, ali sve je navodno odbila cijena koju je Dinama postavio za njegov transfer, a kreće se između 35 i 40 milijuna eura.

Olmo je ovog ljeta ostao u Dinamu usprkos silnim nagađanjima, a vjeruje se da ako Modri ne izbore proljeće u Europi, da će na zimu biti na izlaznim vratima Maksimira. Liverpool i Klopp očito stoje prvi u redu čekanja.

Podsjećamo, Liveropool proteklog ljeta praktički nije bio aktivan na tržištu i zadržao je momčad s kojom je prošle sezone pokorio Europu. Ove sezone u Premiershipu je startao savršeno, sa sedam pobjeda u isto toliko utakmica, ali posve je izgledno da u siječnju osvježe kadar za dugu i napornu sezonu...

Linker
05. svibanj 2024 18:21