Matija Djanjesic / CROPIX
KRENULA JE PRODAJA ULAZNICA

VIDEO: REDOVI NA BLAGAJNAMA ZA ODLUČUJUĆI OKRŠAJ HRVATSKE REPREZENTACIJE VEĆ OD RANE ZORE Nezapamćena navala za utakmicu godine u Rijeci!

ULAZNICE Od danas u prodaji karte za utakmicu Hrvatska - Slovačka na Rujevici.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 29. listopad 2019. 09:05

HNS danas u 12 sati otvara prodaju ulaznica na blagajnama HNK Rijeka za utakmicu Hrvatska - Slovačka. Iz navijačkih krugova dobili smo informacije da će se pred blagajnama pojaviti već u raznu zoru, oko šest sati, ako ne i prije. I čekati u redu. U isti čas, dakle u podne, HNS pušta i karte na internetu. Savez nije ponudio informaciju koliko je ulaznica uopće u slobodnoj prodaji, ali to bi moglo biti malo.

Rujevica prima tek 8211 gledatelja i nije primjerena za razmjere interesa jer nekoliko je puta više zahtjeva za ulaznice od kapaciteta stadiona. I to jedan od razloga zašto bi Maksimir, kakav god da jest, bio bolja lokacija za domaćinstvo. Ili Poljud.

HNS je izdvojio ulaznice za kupnju igračima, stožeru, županijskim savezima, navijačkim i braniteljskim udrugama, i oni će svi dobiti manje nego što su za Mađarsku u Splitu, a nešto mora ići u slobodnu prodaju. Prednost malog stadiona je što će lakše moći provjeriti svakog gledatelja ima li kartu na svoje ime.

Dio onih navijača koji redovito prate Vatrene već su osigurali svoju kvotu u HNS-u. Nije najbolja odluka da na blagajni svatko može kupiti četiri ulaznice, mudrije bi u ovakvoj situaciji bilo dvije jer više bi nazočnih došlo do šanse. Nestat će vrlo brzo. Utakmica se igra u Rijeci, no pitanje je koliko će se Riječana uspjeti probiti na stadion. Očito ne mnogo.

HNS je u svom priopćenju podsjetio:

“Sve ulaznice za navedene utakmice bit će personalizirane. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je predočiti presliku osobnog dokumenta za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Upozoravamo navijače kako će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na ‘crnom tržištu’ s drugim podacima na ulaznici.”

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije počinje 4. studenoga putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom. Cijene su Zapad: 75 kuna, Istok: 50, Sjever i Jug 30 kuna.

Linker
26. travanj 2024 11:46