screenshot youtube
KOMIČNA REAKCIJA

50 CENT PROZVAO BELLATOROVOG BORCA, ALI NIJE DUGO TREBALO ČEKATI NA ODGOVOR Ostao zbunjen, pa objavio fotografiju koja je nasmijala društvene mreže

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2018. 15:03

Nije trebalo dugo čekati da doznamo odgovor na prozivku slavnog repera 50 Centa, od strane bivšeg UFC prvaka, a danas Bellatorovog borca QuintonaRampageJacksona, koji je bio prozvan. Podsjećamo, 50 Cent je nakon što se sastao s čelnikom Bellatora Scottom Cokerom, u utorak prozvao “Rampagea”, ali je Instagram post ekspresno izbrisao, prenosi Fight site.

“Nemojte pomisliti da ja nisam najopakiji Jackson (pravo ime 50 Centa je Curtis Jackson III op.a) koji postoji. Ako možemo riješiti dobru lovu, Rampage ima veliki problem u svojim rukama. Dajte lovu i dogovorit ćemo se”, napisao je 50 Cent u obrisanoj objavi.

Nikome nije jasno je li se reper šalio s obzirom da ima 42 godine i nikakvog borilačkog iskustva do sada. Uostalom, teško je i zamisliti neku atletsku komisiju koja bi uopće dozvolila ovakav meč.

Rampage je također očito iznenađen i zbunjen. U srijedu je na svom službenom Instagramu napisao: “Je li 50 ozbiljan?” te je objavio humorističnu fotografiju koja odražava njegovu zbunjenost.

Is 50 serious?!♂

A post shared by Quinton Jackson (@rampage4real) on

Čitava priča je započela prije nekoliko dana kada se slavni američki reper družio s čelnim čovjekom Bellatora Scottom Cokerom. S obzirom na fotografiju koja je objavljena, a na kojoj sjedi za stolom ispunjenim papirima i dokumentima, a čelnik Bellatora u ruci ima olovku i nešto potpisuje, samo je bilo pitanje trenutka kada će krenuti špekulacije da će se i slavni reper okušati u slobodnoj borbi. Uostalom, to je i bio cilj Bellatora. Nemojte zaboraviti njihove cirkuse s DaDom 5000 i Kimbom Sliceom ili Royceom Graciejem i Kenom Shamrockom.

Radi li se o sinhroniziranom medijskom spinu u kojem ove tri strane (Bellator, Rampage, 50 Cent) pokušavaju ugrabiti nešto medijske pažnje? Saznat ćemo u narednim danima. No, nama se čini da je upravo to ovdje slučaj…

Linker
28. svibanj 2024 09:11