Joshua
 Richard Heathcote/Getty Images / Getty Images
LAKO TAKO

ANTHONY JOSHUA ZAPRIJETIO: 'MILLERA ĆU PREBITI, FURYJA NOKAUTIRATI, A WILDERA NADBOKSATI' Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji ima recept!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2019. 14:47

Anthony Joshua priprema se za obranu svojih titula, odnosno meč koji ga čeka prvog lipnja u Madison Square Gardenu protiv Amerikanca Jarrella Millera, prenosi Fight site.

Iako je bi fokus mladog Britanca trebao biti na idućem protivniku, na medijskim druženjima nerijetko glavna tema postaju Tyson Fury i Deontay Wider. ‘AJ’ je tako u razgovoru s The New York Timesom otkrio svoje viđenje potencijalnih dvoboja sa spomenutim dvojcem.

“Fury? Njega ću jednostavno nokautirati. Bez gluposti, neće tu biti ništa od njegovih prednji direkt za prednjim direktom gluposti… Treba samo raditi, raditi i raditi na njemu… Što se tiče Wildera, njega bih bez problema nadboksao. Furyja je malo teže dohvatiti zato ću ga morati malo stisnuti i onda ću moći raditi što god poželim”, poručio je Joshua.

Screenshot YouTube

A Miller?

“Jednostavno ću ga prebiti. Nema tu kompliciranja u boksu. Udariš ga jako i zadobiješ njegovo poštovanje. Na početku je samopouzdanje tvog protivnika na 100 posto, no onda ga spuštaš na 80, 60, 40, 20… sve dok im ništa ne preostane. Ako i dalje ostane u igri, onda to pokazuje koliko mu je srce. Da, on je velik tip, no i veća meta. Jasno je da će uzvraćati udarce pa ću morati biti u svom najboljem izdanju”, zaključio je WBA, IBF, WBO i IBO teškaški prvak.

Linker
07. svibanj 2024 13:44