Screenshot (YouTube)
VIŠE OD OBIČNE BORBE

BILA JE TO OSVETA ZA PAMĆENJE PRED CIJELIM SVIJETOM 'Uživao sam udarajući McGregora u lice! Vjerujte mi, to je jako dobar osjećaj...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2019. 19:29

Khabib Nurmagomedov sudjelovao je u “Q&A” druženju u australskom Melbourneu, gdje se u živo družio s fanovima te odgovarao na pitanja. Jedna kraća snimka je isplivala, ali uz vrlo zanimljive izjave.

Khabib od borbe protiv Conora McGregora nije imao previše javnih nastupa uz davanje izjava, no ovakva druženja nije odbijao. S druženja u Saudijskoj Arabiji pojavila se tek jedna izjava. Nije mi sada puno više od toga, no ove su puno zanimljivije. Tiču se njegovih emocija i stanja tijekom borbe na UFC 229 eventu, prenosi Fight Site.

“Uživao sam udarajući ga u lice. Vjerujte mi, to je jako dobar osjećaj, nakon svega što ti netko određeno vrijeme govori. Svaki put kada sam ga udario sam uživao, pitao sam ga da razgovaramo. Na kraju druge ili treće runde mi je rekao da je to sve posao, pokušao je napraviti da se opustim. No, to nije sparing. Ja ću nastaviti sve dok ne bude kraj borbe. Ne znam, možda on ne razumije moj engleski”, ispričao je Khabib tijekom druženja, s kojeg snimku možete vidjeti ispod teksta.

Osim toga kako se ponašao tijekom borbe, rekao je nešto i o incidentu nakon borbe.

“Izgubio sam kontrolu. Razgovarao sam s ocem prije borbe i on mi je još rekao da trebam biti opušten, da ne smijem slušati što ljudi govore. Pokušao me je otac udariti kada smo se vidjeli nakon borbe, ali zaustavio sam ga i rekao mu da mi je savjetovao što treba raditi prije i tijekom borbe, nije mi ništa rekao o tome kako da se ponašam nakon nje. Nije mi drago što se dogodilo, ali što je – tu je”, uz smijeh je ispričao UFC-ov prvak lake kategorije.

Pokrenula se i tema revanša s McGregorom, što je borba koji zagovaraju Khabibov trener i menadžer, a za pretpostaviti je kako bi to i UFC-u bila najdraža opcija s pogleda financijskih prihoda. No, on je još jednom ponovio kako to nije borba koja ga zanima.

“Mislim da on ne zaslužuje revanš. Prvo ga mora zavrijediti, treba mu dvije ili tri pobjede u nizu. U ovom trenutku revanš nije dobar za diviziju. On u kavezu nije napravio apsolutno ništa i čime se onda revanš može opravdati. Dominirao sam ga u svakom pogledu. Ukoliko se vrati nekim pobjedama, onda mogu razmišljati o tome. Trenutno imamo Tonya Fergusona i Dustina Poiriera koji su zaslužili svoju priliku.”

O njegovom povratku još uvijek ne znamo ništa. Nedavno je izjavio kako ne želi razgovarati o tome niti išta kombinirati dok ne vidi kakva će mu biti suspenzije. Saslušanje ima 29. siječnja, a koliko god vremena kazna bude, ona će retrospektivno startati s 6. listopadom prošle godine, kada se nemili događaj odvio.

Linker
21. svibanj 2024 03:45