Screenshot: Youtube
SJAJNA VIJEST ZA NAVIJAČE

BRAT LEGENDARNOG FEDORA NAJAVIO VELIKI OKRŠAJ PROTIV MIRKA FILIPOVIĆA 'Načelni dogovor je postignut, preostalo je još samo dogovoriti neke detalje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2018. 20:12

Alexander Emelianenko dao je opsežan intervju za ruski Sport Express, a u njemu, između ostalog, i otkrio da se radi na organizaciji velikog revanša u kojem bi trebao ukrstiti rukavice s legendarnim Mirkom Filipovićem.

Intervju je rađen povodom Alexanderove borbe s Gabrielom Gonzagom koja nas čeka 5. svibnja, ali ubrzo je na spomen Cro Copa otišao u drugom smjeru, piše Fightsite.hr.

“Gonzaga je vrlo poznat borac. Rijetko viđamo da se netko vrati u ring i odmah bori protiv najboljih”, otvorio je Alex razgovor pa ubrzo otkrio veliku vijest.

“No, otići ću malo dalje i otkriti da je moj promotor Alexey Titov rekao kako postoji načelni dogovor oko mojih borbi s Mirkom Cro Copom i Royem Nelsonom. Još nam samo preostaje da se dogovorimo oko detalja.”

Podsjetimo, Mirko i Fedorov brat prvi put su se obračunali na Prideovom Conflictu iz 2004. godine. Tada je u mitskoj Saitama areni uvjerljivim i atraktivnim nokautom pobjeda već u prvoj rundi otišla na stranu hrvatskog borca. Upitan o tome koliko mu se važno revanširati Cro Copu za taj poraz, Alex odgovara:

“Za mene je svaki protivnik važan i ja uvijek idem na pobjedu. Želja mi je pokazati svoju fizičku snagu i moralnu stabilnost”, izjavio je Emelianenko na čiji bi plan mogla dosta utjecati i nedavna objava po kojoj je borba Filipovića i Nelsona označena kao zamjenska za Bellatorov Grand Prix.

Kraj intervjua bio je posvećen njegovom bratu Fedoru i nastupu koji ga večeras čeka s Frankom Mirom.

“Naravno da ću to gledati. Poslat ću mu SMS i poželjeti sreću. Pokušat ću ga kontaktirati po završetku meča jer mu je sada mobitel sigurno ugašen kako mu nitko ne bi mogao smetati. To je nešto što i ja činim pred nastupe”, izjavio je Alexander pa odgovorio i na pitanje o tome je li Fedor favorit u nadolazećem okršaju:

“On je uvijek favorit, ali ne znam točno u kakvom će se stanju pojaviti. Nisam već jako dugo trenirao s njim i ne znam kakve su njegove trenutne fizičke i tehničke mogućnosti. Možda je to bolje pitanje za njegove sparing partnere, trenere, ali i njega samoga”, zaključio je Emelianenko mlađi.

Linker
13. svibanj 2024 16:52