screenshot facebook
EH, KAD GA DOHVATI CRO COP

FOTO: 'BIG COUNTRY' I MIESHA TATE USPOREĐUJU TKO IMA VEĆ TRBUH Roy Nelson ima i vremena za šalu, a samo je dva tjedna ostalo do borbe s Mirkom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2018. 10:28

Iako je dva tjedna ostalo do borbe između Roya Nelsona i Mirka Filipovića, čini se kako Big Country niti ovog puta nije previše obratio pažnju na svoju spremu i konstituciju. Svoj “ponos” često prikazuje na društvenim mrežama pa ga je tako usporedio i s onim najpoznatije trudnice MMA svijeta, prenosi fightsite.

Ponos je naravno njegov trbuh, a što se tiče trudnice, u pitanju je naravno Miesha Tate, koja je već u visokom stadiju trudnoće te će ovog ljeta po prvi put postati majka. Unatoč tome, često je i dalje gošća u Extreme Couture dvorani, gdje se za veliki Bellator 200 nastup priprema Roy Nelson, koji je ujedno njen jako dobar prijatelj.

Roy je tako odlučio usporediti svoj i njen trbuh, a fotografiju istog je objavio na Facebooku, gdje je dobio jako dobre komentare na to. U svakom slučaju, Roy nije previše opterećen time u kakvom će fizičkom stanju dočekati borbu, kao što uostalom nikad u karijeri niti nije bio.

Kako to izgleda, možete vidjeti na fotografiji.

Linker
28. travanj 2024 15:37