Screenshot
REAKCIJA NAKON POBJEDE

DVOSTRUKI PRVAK BELLATORA OPISAO KAKO JE SRUŠIO LEGENDARNOG FEDORA PRVIM UDARCEM 'Znali smo da ću to pogoditi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2019. 12:24

Poznavateljima sporta nokaut Fedora Emelianenka na Bellatoru 214 nije bio neočekivan. Legendarni Rus je već neko vrijeme na izlaznim vratima sporta, a i sam dolazak u finale ovog Grand Prixa je realno govoreći uspjeh za njega u ovoj fazi karijere. No, rijetko tko je očekivao da će se nokaut dogoditi prvim udarcem Ryana Badera općenito u čitavom meču.

Sada dvostruki prvak Bellatora, prvi takav u povijesti, je kasnije na press konferenciji nakon priredbe u Inglewoodu otkrio kako je uspio nokautirati za mnoge GOAT-a MMA sporta, piše Fightsite.hr.

Screenshot

“Znate li što? Vidio sam pravi trenutak. Možete pitati svakoga iz mog tima, taj smo potez jako mnogo vježbali. Znam što taj udarac može učiniti. Njegovu desnicu teško vidite jer je baca iz kuka. Vrlo ju je teško primjetiti i udara jako. Ali dok to čini, dosta je otvoren. Smatrali smo da će mnogo poštovati moje hrvanje, a da ću ja onda moći pogoditi u glavu. Ako pogledate bilo koju snimku Countdowna i svega što je izašlo, možete vidjeti kako vježbamo taj udarac čitavo vrijeme. Baciš prednji direkt, dobiješ distancu, onda fintiraš isti udarac, a baciš kroše. Znali smo da ću to pogoditi…”, objašnjava u detalj Bader kako je s takvom lakoćom nokautirao legendu i dodaje:

“To je vrlo jak udarac. Pogledajte kako je pao. Pogledao sam taj momenat više puta… mislim da je bilo točno onako kako smo i planira.”

Screenshot

Od kada je stigao u Bellator, Ryan Bader ima čistih 5-0 i dvije osvojene titule u svom vlasništvu. Što je sljedeće za njega još uvijek ne zna, no upitan bi li se sučelio s “champ/champom” UFC-a Danielom Cormierom, odgovara:

“Ja sam već to preskočio u svojoj glavi. (povratak u UFC op.a) On je jedan od onih tipova koji se stalno dokazuju. Prvak je i u kavezu, ali i izvan njega. Pobjeđuje sve te monstrume. Nemam ništa osim poštovanja za njega. Bilo bi fora napraviti neku kros promociju dvije organizacije za champ, champ, champ, champ pojas. Ali vidjet ćemo hoće li se to ikada dogoditi…”, zaključuje Bader koji u karijeri sada ima 27-5.

Linker
27. travanj 2024 16:42