Screenshot
RAZOČARANI VELIKAN

FOTO: PROCURILA FOTOGRAFIJA KOJA JE RASTUŽILA NAVIJAČE Velikom Fedoru na večeri pokazali kako je doživio najteži poraz u svojoj karijeri

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. siječanj 2019. 09:14

Protekli vikend je bio izuzetno tužan za sve fanove legendarnog Fedora Emelianenka. A njih je mnogo. Veteran sporta, uzor i za mnoge GOAT teške kategorije, je teško poražen u finalu Bellatorovog Grand Prixa od Ryana Badera, piše Fight Site.

Rus nije samo poražen; on je pao od prvog udarca koji je njegov protivnik bacio prema njemu. Lijevi kroše, koji je bio pomalo neobično izveden, iznenadio je Posljednjeg Imperatora koji se jednostavno urušio i sve je bilo gotovo prije nego što je i započelo.

Nakon dva dana Rus se obratio javnosti, ali nije govorio o svojoj borilačkoj sudbini.

“Osjećam se dobro nakon borbe. Mala posjekotina iznad oka nije duboka. Jučer su mi zašili nekoliko šavova na tom mjestu. Mislim da će zacijeliti za nekoliko tjedana”, započeo je Rus obraćanje javnosti te je dodao:

“Želim se zahvaliti svima koji su mi pomogli u pripremama, svima koji su me došli gledati na sam meč i svima koji su se probudili rano da bi ga gledali na televiziji. Hvala svima na potpori i molitvama za mene! Sve je ovo odluka Božja!”

Na Instagramu se pojavila fotografija Fedora i njegovog tima na večeri nakon teškog poraza u finalu Grand Prixa. Fotografija je prilično tužna za većinu MMA fanova, a posebno za fanove legendarnog Pride prvaka. Na njoj mu članovi tima na mobitelu pokazuju kako je nokautiran. Fedor s tužnim i razočaranim pogledom na licu gleda u ekran.

Linker
10. svibanj 2024 17:43