Hrvatski boksački savez
CROATIAN KNIGHTS

FOTO: HRVATSKI VITEZOVI ODRADILI SLUŽBENO VAGANJE Sve je spremno za pohod na veliko iznenađenje hrvatskih boraca protiv favoriziranih Birtanaca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2018. 22:24

WSB momčad Croatian Knights sutra gostuje u britanskom Gatesheadu kod favoriziranih Lionheadsa. Danas je održano vaganje za taj susret, piše Fightsite.

Svi boksači uspješno su zadovoljili potrebne težine i sve je spremno za to da hrvatska momčad sutra krene po veliko iznenađenje. Svakako se najviše očekuje od najiskusnijih, odnosno od Damira Plantića i Mattea Komadine, dok će se iznenađenje tražiti od Mate Rudana i Marijana Brnića. Svakako će biti zanimljivo popratiti izraelsko pojačanje Davida Alaverdiana, koji je doveden za meč u kategoriji do 52 kilograma.

Britanci su u prvom kolu poraženi za gostovanju u Francuskoj rezultatom 3:2, dok su hrvatski boksači poraženi istim rezultatom u Italiji. Oba susreta održana su u C1 kategorijama, dok su sada na redu boksači u C2 kategorijama, odnosno u težim skupinama. Mečevi se održavaju sutra u večernjim satima.

Fotografije s vaganja možete pogledati OVDJE.

Linker
12. svibanj 2024 04:49